Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
МијалковАКСБЕТ со интересен концепт за офлајн кладење што можно е да го превземат и други кладилници ако успее ова

1580430658970.png

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
I na cashoutot danoci ke mu presmetaat i ke nudat smeshni sumi daleku od realni. Nema air. Samo online kladenje.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
I na cashoutot danoci ke mu presmetaat i ke nudat smeshni sumi daleku od realni. Nema air. Samo online kladenje.
Добро, тоа се подразбира, финтата ваљда ќе биде дека нема никаков ќар да имаш, чисто е поентата да немаш зијан ваљда.

Претпоставувам ќе има ситуации ако уплатиш за 100ка тикет да треба да ти исплатат 80 денари на пример :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Кешаут е МАМА само кој и како го разбират неговото функционирање али во овој случај е зафркнат тешко оние шо работет на шалтер и онака се расправаа со незналици.
И незнам кој кур веке недадат опција за онлине и кај нашиве кладилници кога можат 2вин мора да можат и овие иако овој кога улета во Максбет мислев ке сменат закон за сиве да можат онлајн играчи да имаат

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Кешаут е МАМА само кој и како го разбират неговото функционирање али во овој случај е зафркнат тешко оние шо работет на шалтер и онака се расправаа со незналици.
И незнам кој кур веке недадат опција за онлине и кај нашиве кладилници кога можат 2вин мора да можат и овие иако овој кога улета во Максбет мислев ке сменат закон за сиве да можат онлајн играчи да имаат
Па ќе има онлајн во Максбет набрзо, пополнив прошлата недела формулари таму, ќе има и кешаут и други новости.

Само и мене не ми е јасно како ќе го изведат ова со кешаутот, колку прост народ има кај нас едноставно вработените глава ќе им чури. Ќе му дојде некој неписмен со тикет од 20 денари и 50 утакмици на тикет, ќе ги погоди првите 5 и ќе бара 50% од добивката, ќе се кара со вработените, ќе вреѓа... Кешаут само онлајн и тоа е тоа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Па ќе има онлајн во Максбет набрзо, пополнив прошлата недела формулари таму, ќе има и кешаут и други новости.

Само и мене не ми е јасно како ќе го изведат ова со кешаутот, колку прост народ има кај нас едноставно вработените глава ќе им чури. Ќе му дојде некој неписмен со тикет од 20 денари и 50 утакмици на тикет, ќе ги погоди првите 5 и ќе бара 50% од добивката, ќе се кара со вработените, ќе вреѓа... Кешаут само онлајн и тоа е тоа.
Не е Саки глуп шо улетвит во овој бизнис очекував ја ама не бев упатен а незнам ни дал имат во градов кај мене ваква клаџа (иако имаат овие СЛ,Моцарт,Евротип,Копачка по 4 објекти сите и меридиан сеа дан отвориле) да се информирам баш ме интересират.
Иначе Максбет е солидна клаџа само народецов е бар овде СЛ и ништо друго.
Од глупаци дерман се немат единствено решение би им било да си имаат посебен шалтер за исплата поголемите објекти нешто како СЛ на времето пред 15 години имаше одреден човек кој се занимаваше само со исплата на тикети инаку вработениве уште по два дена ке избегаат од наработа.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409

Што попунуваше у Макзбет? :D
Џабе дур не сменат закон ништо од онлајнот,во сите држави на балканов освен нашава во сите клаџи можеш онлајн да се кладиш.Нели пробаа и Моцарт една недела кај нас али ради законот мораа да го укинат.
2win се трпеше дур го имаа стариот систем,сеа им е ист ко на СЛ и не се трпи.А се пуштаат и зборови дека СЛ ги купиле и Копачка.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Што попунуваше у Макзбет? :D
Џабе дур не сменат закон ништо од онлајнот,во сите држави на балканов освен нашава во сите клаџи можеш онлајн да се кладиш.Нели пробаа и Моцарт една недела кај нас али ради законот мораа да го укинат.
2win се трпеше дур го имаа стариот систем,сеа им е ист ко на СЛ и не се трпи.А се пуштаат и зборови дека СЛ ги купиле и Копачка.
Формулар бе со име презиме податоци кур се тресе, ќе има картички мислам и плус онлајн обложување. И да, Копачка е купена од газдите на Спорт Лајф.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Формулар бе со име презиме податоци кур се тресе, ќе има картички мислам и плус онлајн обложување. И да, Копачка е купена од газдите на Спорт Лајф.
Топ,само да средат со законот,еве глеам сеа напраив и акаунт на maxbet.mk,све им е спремно за онлајн клаџа :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
@ilz Booker +28.5 @ 1.90 zicer, iznerviran ke bidi od all star snubo
Redovno go igram Booker, nema koj da prevzemi drug, Oubre i Rubio se nesposobni da prevzemat.
Автоматски споено мислење:

Топ,само да средат со законот,еве глеам сеа напраив и акаунт на maxbet.mk,све им е спремно за онлајн клаџа :D
Se im e spremno osven koeficientite i danokot. 20% pomala dobivka odkolku na stranska kladilnica.

Последно уредено:
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Redovno go igram Booker, nema koj da prevzemi drug, Oubre i Rubio se nesposobni da prevzemat.
Автоматски споено мислење:

Se im e spremno osven koeficientite i danokot. 20% pomala dobivka odkolku na stranska kladilnica.
Jebiga,takva e drzavata :D
Igram i na stranska ama pak na kraj koa isplakas,mi rokaat 7.5% provizija skrill i nesto sitno na depozit.Pa pak ti ispaga dobivkata so ca.10%.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Jebiga,takva e drzavata :D
Igram i na stranska ama pak na kraj koa isplakas,mi rokaat 7.5% provizija skrill i nesto sitno na depozit.Pa pak ti ispaga dobivkata so ca.10%.
Ne ja biva taka drugar, poveli da ti dadam eden akaunt na koja sakas kladilnica na moe ime, igraj si i ako imas za isplata ne sakam nisto za mene, site se tvoj.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Kako imate volja da se kladite vo kakvi sranja kako 2win i eve sega gledam maxbet?
Cist primer koeficientite za Djokovic-Thiem 1.27 - 3.70 znajte kolku golema margina e ova? Za sporedba na 1xbet se 1.28 - 4.24 i site drugi online klad okolu 4 koef...dodajte na ova i 15% danok :)

Kajgana Shop

На врв Bottom