Абе ти си бил чекич невиџених размера.Знаеш ли што ќе се деси ако ја видиш без шминка оваа?
Нов светски рекорд на 100 метри.
Ти очигледно дека ќе бегаш од дотичната. Али дечкото погоре има лом да ја напрае.
Абе ти си бил чекич невиџених размера.Знаеш ли што ќе се деси ако ја видиш без шминка оваа?
Па добро а оние сликте у фотошоп погоре мислиш дека не се на 100 метри... дали имаш видено некоја славна личност без шминка... мислма исто ти се факаЗнаеш ли што ќе се деси ако ја видиш без шминка оваа?
Да, но исто така често се случува да има личности кај што се гледа дека се просечни или природно убави без шминка.Па добро а оние сликте у фотошоп погоре мислиш дека не се на 100 метри... дали имаш видено некоја славна личност без шминка... мислма исто ти се фака
Абе бива ли да тоуку шупак? За укуси зборува ли се бе? ц ц цДа, но исто така често се случува да има личности кај што се гледа дека се просечни или природно убави без шминка.
А има одредени личности кај што апла се забележува дека не се ни просечни односно се страшило без шминка.
Како оваа.
Одма памет ми оди на Тру Детективс и ми се укочува на сценатаAlexandra Daddario
Тачно. Има некоја посебна сексипилнос у ваа жена. Само можел си да одбереш некоја посалам сликичка...
Хах, па намерно ги одбрав овие не ми смета и слабичка мислам нормална ама јас си ја сакам ваква "месеста", јесте малце на првата фотка е bloated во фацата ама сепак .Тачно. Има некоја посебна сексипилнос у ваа жена. Само можел си да одбереш некоја посалам сликичка...
Али не е битно чим тебе те палат
Ептен мерак ми прави.Ирена Илиевска