4M прегледи, ако гледаме просек 5 USD RPM оваа ќарила од ова видео околу 10К долари за околу година ипол.
Абе се има4M прегледи, ако гледаме просек 5 USD RPM оваа ќарила од ова видео околу 10К долари за околу година ипол.
Што ти праат пар дојки
Со ваква дојка и во свирипичино да снима, најмалку милионче прегледи. Не е лоша идејава... вакви водителки да набавиш со длабоко деколте, да дрндаат самоАбе се има
Еве ја во Мексико, додуша тешко се гледа природа
и ја можам вака да се снимам, само што никој нема да ме гледа..
Знаев дека будалата е во Украина кога пукна војнава.BALD AND BANKRUPT - нема потреба да го опишувам човекот.
Kurt Caz
Единствените травел влогери шо ги пратам. Секое видео го чекам со нетрпеливост.
Хахахах и јас се уплашив тогаш. Сеа на скоро направија римејк со Елинчик.Знаев дека будалата е во Украина кога пукна војнава.
Го гледаше ли видеото со гоблинот?
Иначе и оној норвежанецот е интересен, не ми текнува сега името. Харалд?
Имаат неколку видеа заеднички со Bald and Bankrupt.
Хахахах и јас се уплашив тогаш. Сеа на скоро направија римејк со Елинчик.
Омилена сага од неговите видеа беа посетите на Коља. Каква приказна беше тоа. Се надевам дека Коља сега е уште подобро, последно беше преселен кај сестра му во градот.
Бенџамин исто добри постови има и на инстаграм therealbaldandbankrupt. Еве сеа пред некоја минута избаци стори, пијан во кафана.
Харалд, да. И тој е интересен ама немам време и неговите сите видеа да ги изгледам. За сега сум ограничен на овие двајца.