dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.363
Не ми се верува дека пред неколку години бев оптимист дека кога Кире ќе си отиде моооожеби и би можеле на ниво колку да играме на ЕП и да се носиме со послаби екипи некои.
Јас да сум кладилница во моментов би дал 1.40 квота дека НЕМА да играме на СП догодина
Како и што пиша некој погоре, ова ќе биде нашиот пат до СП:
Победа во двомеч со една екипа од:
Русија, Полска, Босна и Херцеговина, Летонија, Украина, Србија
Објективни да бидеме со сите од овие екипи би се носеле до самиот крај и ќе решава гол до два
А нели тоа може лесно да заврши и со пораз
Е сега, ако победиме тука.....тогаш доаѓа тешкото, бидејќи треба да играме два меча НАЈВЕРОЈАТНО со едни од екипиве:
Белорусија, Чешка, Австрија, Германија, Португалија, Унгарија, Исланд, Данска, Шведска...
Е тука како што видовме на ова првенство скоро сите се подобри од нас.
Стварно не гледам како репрезентација што се мачи со Турција и Грчка би успеале да поминат две рунди со солидни екипи
Јас да сум кладилница во моментов би дал 1.40 квота дека НЕМА да играме на СП догодина
Како и што пиша некој погоре, ова ќе биде нашиот пат до СП:
Победа во двомеч со една екипа од:
Русија, Полска, Босна и Херцеговина, Летонија, Украина, Србија
Објективни да бидеме со сите од овие екипи би се носеле до самиот крај и ќе решава гол до два
А нели тоа може лесно да заврши и со пораз
Е сега, ако победиме тука.....тогаш доаѓа тешкото, бидејќи треба да играме два меча НАЈВЕРОЈАТНО со едни од екипиве:
Белорусија, Чешка, Австрија, Германија, Португалија, Унгарија, Исланд, Данска, Шведска...
Е тука како што видовме на ова првенство скоро сите се подобри од нас.
Стварно не гледам како репрезентација што се мачи со Турција и Грчка би успеале да поминат две рунди со солидни екипи