Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Maaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((((((((((((((((((((((((( tii deca so ne naucat da vozat????
Абе и да научат да возат,голем е кчо ка ке го видаш оти има кола,па стартуване,музика тинче... а уствари незнаа оти може му свире градската.:toe:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
А коо било тва од Добрејци шо загинало? До пато билo со некоо др. коо ги чукнал некој, така разбрах.. Мош го знам.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Тии 2 слики се исти. Видејте им ја положбата на "публиката". :smir:
Да да жив Фотошоп :vozbud:Как премети да те еем:nesum::pos2:

Да бе,има некоо намештаљка а и боите на втората слика се некак замачкани!
Демек прашина има:pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А коо било тва од Добрејци шо загинало? До пато билo со некоо др. коо ги чукнал некој, така разбрах.. Мош го знам.
Как шо ми расправаа одиле си по пато две деца со моторо го бутале и сакало да заврте тва шо бил негов моторо и тај со колата со 140-150 дирек у тва со моторо а другото било покрај пато и ка ударе у моторо директно летнува моторо у детето шо загина и детто на лице место. :(:(

Така знам јас.. колкоо точно незнам.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Как шо ми расправаа одиле си по пато две деца со моторо го бутале и сакало да заврте тва шо бил негов моторо и тај со колата со 140-150 дирек у тва со моторо а другото било покрај пато и ка ударе у моторо директно летнува моторо у детето шо загина и детто на лице место. :(:(

Така знам јас.. колкоо точно незнам.
Јас па зачујах демек детто стојало без мотор и тај со коолта удрил у друг мотор шо бил тама прекиран и тај со коолта право у маторо а моторо право у детто, саа колко е точно или тии се само маабете незнам:uvo:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Кој живее блиско до хоризонт там кај партизан нека оде ако е гладен и ако му се пие пиво или сок. Има презентација пред хоризонт дават за јадене калбаси, виршли со леб, сок, скопско... за беспари. Јас гтнах 1 часа скопско

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Шоферо шо работе кај нас од Добрејци е он ми расправа.Децата се договарале за излеване , застанале на 2-3 збора у колко саато ќе тргнат за Валандово , а стојале покрај пато , до моторо.Тај со коолта бил од Пиперево , незнам как сее десило ко ги подберува ...:(:(На едното дете го ударе и тава право на страанта летнало , а другото го од пред на коолта , а возил бразо - и кочејќи детто летнува 10 метра и незнам страшно не се познавал дали е он....Глава сичко , страшно...23 години ...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Шоферо шо работе кај нас од Добрејци е он ми расправа.Децата се договарале за излеване , застанале на 2-3 збора у колко саато ќе тргнат за Валандово , а стојале покрај пато , до моторо.Тај со коолта бил од Пиперево , незнам как сее десило ко ги подберува ...:(:(На едното дете го ударе и тава право на страанта летнало , а другото го од пред на коолта , а возил бразо - и кочејќи детто летнува 10 метра и незнам страшно не се познавал дали е он....Глава сичко , страшно...23 години ...

тка било само јас знам оти под колта флезело тфа ... ама как и да е жално за младо дете 23 години

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
ццц,добро со тај пајак шо праат ебаго.Денеска пак застој 20 коли се наредиле чекат пајако да дигне еден пусеран опел и пак неможе да го дигне спуштии го..... нек најдат некој друг не бива тка секој ден застој....

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
дека се наваѓат пајаци да си најдам и јас еден ?

толко ако си изреволтиран оди кај зочето кажи му шо имаш тука кој од тие шо треба ќе прочите ?
а мош и тии шо треба да дигат немат 2 чисти ...

и како најважно ного жега бе :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583

толко ако си изреволтиран оди кај зочето кажи му шо имаш тука кој од тие шо треба ќе прочите ?

Шо не и викнат Ѓупците,они на рака ќе ја однесат коолта дек сакаш :pos2::pos2: а не се мачат со тај ванаби пајак...

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22

Шо Зочето :) нема он врска со полицијата.....

Kajgana Shop

На врв Bottom