Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
527
Поени од реакции
1.132
pa prijatelju sam se sebi smijes ovdje pises samo neke gluposti a imas toliko postova ja mislio ljuddima objasniti kako da dodju do maca od bilo kojeg servera al od takvih kao sto si ti ne moze covjek nista postovati a da ti nisi neku glupost nisi napisao i sto je zalosnije ljudi ti lajkuju svako dobro
onda su i oni glupi sto lajkuju, ili si ti glup, pa ne shvatas neke stvari ;)
Автоматски споено мислење:

da znam kako se dolazi do mac-ova, verovatno bih nekom i rekao, a nekoliko puta sam preneo moja skromna znanja na vise foruma
emiroo,druze zasto imas potrebu da se svadjas.Lajkovo sam burmanov post jel mi se svidja njegov smisao za salu,
nema veze sa sadrzinom istog.Ako je to problem evo lajkovaci svaki tvoj naredni. ;) ;) A sto se tice sadrzaja, bind je objasnio mi smo mala deca sta se radi na turskim, arapskim i italijanskim forumima.Lakse je da imas svoje ja i sam procenis ko unistava i ko ti ne odgovara i te osobe ignor.Ovo je bez zle namere a ti sad shvati kako hoces.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.104
Поени од реакции
2.259
Sultanovic forum kao i onaj bugarski isto, DEBILANA, PLITKOMOZGOVIĆI I NIŠTA DRUGO. ALI KO IH J.... GLUPI SU, NIKO PAMETAN NEĆE UNIŠTITI JAVNO NI JEDAN MAC.
a који је тај бугарски форум?
сега ти је јасно зошто сум забранил секое јавно објавување на мак адреси

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
emiroo,druze zasto imas potrebu da se svadjas.Lajkovo sam burmanov post jel mi se svidja njegov smisao za salu,
nema veze sa sadrzinom istog.Ako je to problem evo lajkovaci svaki tvoj naredni. ;) ;) A sto se tice sadrzaja, bind je objasnio mi smo mala deca sta se radi na turskim, arapskim i italijanskim forumima.Lakse je da imas svoje ja i sam procenis ko unistava i ko ti ne odgovara i te osobe ignor.Ovo je bez zle namere a ti sad shvati kako hoces.
Jos jednom ti puno hvala na lepim recima, stvarno ne razumem, zasto ovo neki ljudi shvataju ovako ozbiljno !?

a који је тај бугарски форум?
сега ти је јасно зошто сум забранил секое јавно објавување на мак адреси
ti si zabranio, a svi drugi objavljuju, razumes

Член од
12 декември 2019
Мислења
82
Поени од реакции
136
а со какво времетраење да се листите?неограничени или година или две?

оти имам еден ги вади само оние што се unlimitet...
Doniraš 5$ i imaš bez limita, sa updejtovima, samo na 1 računaru, odličan program, ugrađen vlc, pretrage po kanalima, liste info ... uz neki dobar skener vrh stvar

1.jpg

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
ima vise bugarskih foruma, rumunskih, ceskih, poljskih, slovackih, kineskih, azerbejdzanskih, eskimskih ..... jbt. ceo svet se sluzi internetom

Doniraš 5$ i imaš bez limita, sa updejtovima, samo na 1 računaru, odličan program, ugrađen vlc, pretrage po kanalima, liste info ... uz neki dobar skener vrh stvar

Прегледај го приврзокот 228093
i sve sto pronadjes odlazi tvorcu, tako da nemoj da se cudite sto ubrzo dosta toga bude objavljeno na netu

Член од
12 декември 2019
Мислења
82
Поени од реакции
136
ima vise bugarskih foruma, rumunskih, ceskih, poljskih, slovackih, kineskih, azerbejdzanskih, eskimskih ..... jbt. ceo svet se sluzi internetom

i sve sto pronadjes odlazi tvorcu, tako da nemoj da se cudite sto ubrzo dosta toga bude objavljeno na netu
Neznam da li si u pravu ali sve liste koje sam proveravao 95% još rade odlično

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
cak i ono sto se objavi, traje izvesno vreme, ali kada se nesto stalno forsira, brzo se i ugasi

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
drug ako si primjetio da ja imam namjeru da se svadjam losa procjena ovo je moj prvi post nakon dugog vremena razlog necu da pisem gluposti ako nekom ne mogu pomoci necu ga ni zajebavati al bas ovaj sto na svaki post odgovara nekim glupostima ovo je pretjerano tebe postujem jer imas i potencijal i znanje al ovakvi idu na ignore

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Ma nista oni ne objavljuju,jel nista ni nemaju,oni prepisuju. A takvi ne pismeni su najgori.
tacno, ti prepisivaci samo ubrzaju kraj

drug ako si primjetio da ja imam namjeru da se svadjam losa procjena ovo je moj prvi post nakon dugog vremena razlog necu da pisem gluposti ako nekom ne mogu pomoci necu ga ni zajebavati al bas ovaj sto na svaki post odgovara nekim glupostima ovo je pretjerano tebe postujem jer imas i potencijal i znanje al ovakvi idu na ignore
a, ti si pametan sto si ovo objavio ;) :)

Naravno da je sve na netu funkcioniše na taj način, ali i same liste su pre nego sam ih ja našao i testirao bile već na netu i dostupne nekome kao što sam ja, ti ... zar ne?
jedno je pronaci ih na netu, a drugo skenirati

Член од
13 ноември 2016
Мислења
527
Поени од реакции
1.132
Ma nisam sve pet,u smislu sale da se opustimo zato smajliji.

Kajgana Shop

На врв Bottom