- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 450
- Поени од реакции
- 263
sto mislis da si tu listu samo ti imaoAko nisi nikom drugom dao onda sam ja jebiga, ne može me more saprat , možda sam sizofrenicar![]()
sto mislis da si tu listu samo ti imaoAko nisi nikom drugom dao onda sam ja jebiga, ne može me more saprat , možda sam sizofrenicar![]()
pa zato se i šalim , naravno da nisam ...pa da nije ništa drugo gledalo je 150-200 ljudi , uvijek je neko od njih mogao objaviti to ..sto mislis da si tu listu samo ti imao
ја имаш некоја кракована верзија?кај мене веќе бара донација
Dobar a za 15 dana,plati ili klati.
Sigurno neces da ti ga Adriana Lima donese na kucnu adresu ?Ako ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Ma može i ova radodajka Vanda što je tare ko stiže tamo u Italiji ...Sigurno neces da ti ga Adriana Lima donese na kucnu adresu ?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
da imam ga
imam jaAko ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Da li verujete da vam nece capiti to sto proveravate a radi ?da imam ga
Автоматски споено мислење:
imam ja![]()
а со какво времетраење да се листите?неограничени или година или две?Ako ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Samsung uvijek dobar. Nema veze sta je. Da su Auto napravili valjalo bi.Kad se samo setim koliko sam para dao za ovo... Sad me dusa boli... Mada, vredelo je u to vreme...