- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 450
- Поени од реакции
- 263
sto mislis da si tu listu samo ti imaoAko nisi nikom drugom dao onda sam ja jebiga, ne može me more saprat , možda sam sizofrenicar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto mislis da si tu listu samo ti imaoAko nisi nikom drugom dao onda sam ja jebiga, ne može me more saprat , možda sam sizofrenicar![]()
sto mislis da si tu listu samo ti imao
ја имаш некоја кракована верзија?кај мене веќе бара донација
Dobar a za 15 dana,plati ili klati.
Sigurno neces da ti ga Adriana Lima donese na kucnu adresu ?Ako ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Ma može i ova radodajka Vanda što je tare ko stiže tamo u Italiji ...Sigurno neces da ti ga Adriana Lima donese na kucnu adresu ?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
da imam ga
imam jaAko ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Da li verujete da vam nece capiti to sto proveravate a radi ?da imam ga
Автоматски споено мислење:
imam ja![]()
а со какво времетраење да се листите?неограничени или година или две?Ako ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Samsung uvijek dobar. Nema veze sta je. Da su Auto napravili valjalo bi.Kad se samo setim koliko sam para dao za ovo... Sad me dusa boli... Mada, vredelo je u to vreme...