Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Eno tamo kod sultana imate na desetine neogranicenih tj. unlimited sa svim mac adresama, takoreći celi server ili ti panel na dlanu... Ja bi to nazvao jednom recju(zalosno) koliko se unisti lista na dnevnom nivou, neko ce to mozda shvatiti drugačije...
ja kad sam ih jednom upitao tamo zasto ne dijele macove na privat da ih ne uništavaju napadoše me , kao eto probaj pa ćeš vidit da većina njih radi iako su javno objavljeni ...

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
zokiniko hvala za mac adese od gradine pokrenuo stb emu naravnopokrenuo i url snoper i pogledao koje komande zahtjeva taj server i na brzinu bez ikakvog scanera nasao par macova od gradine bitke i mogu naci od bilo kojeg servera a tako moze bilo tko al svi ste se opredjelili na neki scaner zokiniko hvala za upustvo ps kod mene bitka ne radi ako kod nekog radi i mogu mu poslati macove il ts listu al samo kome treba nemojte mi se javljati vi koji bi to sve sjebali

Член од
16 ноември 2013
Мислења
256
Поени од реакции
921
Eno tamo kod sultana imate na desetine neogranicenih tj. unlimited sa svim mac adresama, takoreći celi server ili ti panel na dlanu... Ja bi to nazvao jednom recju(zalosno) koliko se unisti lista na dnevnom nivou, neko ce to mozda shvatiti drugačije...
Kod Sultana je 99,9% C/P sa Turskih sajtova .
Igrom slucaj zadnje dve nedelje svaki dan pratim mnoge turske sajtove i sve sto se tamo objavi kod Sultana je u roku od par minuta do par sati.

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
pa prijatelju sam se sebi smijes ovdje pises samo neke gluposti a imas toliko postova ja mislio ljuddima objasniti kako da dodju do maca od bilo kojeg servera al od takvih kao sto si ti ne moze covjek nista postovati a da ti nisi neku glupost nisi napisao i sto je zalosnije ljudi ti lajkuju svako dobro

Член од
27 февруари 2017
Мислења
645
Поени од реакции
894
Kod Sultana je 99,9% C/P sa Turskih sajtova .
Igrom slucaj zadnje dve nedelje svaki dan pratim mnoge turske sajtove i sve sto se tamo objavi kod Sultana je u roku od par minuta do par sati.
Moguce, ne idem po tim turskim sajtovima,samo kazem da je zalosno koliko se toga objavi ili unisti na dnevnom nivou, shvatio to neko ovako ili onako...

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
pa prijatelju sam se sebi smijes ovdje pises samo neke gluposti a imas toliko postova ja mislio ljuddima objasniti kako da dodju do maca od bilo kojeg servera al od takvih kao sto si ti ne moze covjek nista postovati a da ti nisi neku glupost nisi napisao i sto je zalosnije ljudi ti lajkuju svako dobro
onda su i oni glupi sto lajkuju, ili si ti glup, pa ne shvatas neke stvari ;)
Автоматски споено мислење:

da znam kako se dolazi do mac-ova, verovatno bih nekom i rekao, a nekoliko puta sam preneo moja skromna znanja na vise foruma

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
onda su i oni glupi sto lajkuju, ili si ti glup, pa ne shvatas neke stvari ;)
Автоматски споено мислење:

da znam kako se dolazi do mac-ova, verovatno bih nekom i rekao, a nekoliko puta sam preneo moja skromna znanja na vise foruma
zalim te drug nerjesiv si slucaj

Kajgana Shop

На врв Bottom