- Член од
- 10 октомври 2017
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 746
Imas PMAko ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
Imas PMAko ima neko skener koji je podešen isključivo za višekonekcijske liste molim da pošalje u privat, može naravno i za neograničene konekcijske liste ... hvala !
ja kad sam ih jednom upitao tamo zasto ne dijele macove na privat da ih ne uništavaju napadoše me , kao eto probaj pa ćeš vidit da većina njih radi iako su javno objavljeni ...Eno tamo kod sultana imate na desetine neogranicenih tj. unlimited sa svim mac adresama, takoreći celi server ili ti panel na dlanu... Ja bi to nazvao jednom recju(zalosno) koliko se unisti lista na dnevnom nivou, neko ce to mozda shvatiti drugačije...
Kod Sultana je 99,9% C/P sa Turskih sajtova .Eno tamo kod sultana imate na desetine neogranicenih tj. unlimited sa svim mac adresama, takoreći celi server ili ti panel na dlanu... Ja bi to nazvao jednom recju(zalosno) koliko se unisti lista na dnevnom nivou, neko ce to mozda shvatiti drugačije...
normalno, zato se na to ne treba ni obaziratiKod Sultana je 99,9% C/P sa Turskih sajtova .
Igrom slucaj zadnje dve nedelje svaki dan pratim mnoge turske sajtove i sve sto se tamo objavi kod Sultana je u roku od par minuta do par sati.
ti stvarno imas nekih problemaIsta prica, evo vec 10-ak godina !
"Cuti, kenjaj i brzine menjaj" brate, kada cete vise ukapirati ?!
Mac liste su takve, a nema sanse spreciti objavljivanje po netu, zato ..... udri brigu na veselje i uzivaj![]()
hehheheheeee, u cemu je problemti stvarno imas nekih problema
а со какво времетраење да се листите?неограничени или година или две?
оти имам еден ги вади само оние што се unlimitet...
Moguce, ne idem po tim turskim sajtovima,samo kazem da je zalosno koliko se toga objavi ili unisti na dnevnom nivou, shvatio to neko ovako ili onako...Kod Sultana je 99,9% C/P sa Turskih sajtova .
Igrom slucaj zadnje dve nedelje svaki dan pratim mnoge turske sajtove i sve sto se tamo objavi kod Sultana je u roku od par minuta do par sati.
onda su i oni glupi sto lajkuju, ili si ti glup, pa ne shvatas neke stvaripa prijatelju sam se sebi smijes ovdje pises samo neke gluposti a imas toliko postova ja mislio ljuddima objasniti kako da dodju do maca od bilo kojeg servera al od takvih kao sto si ti ne moze covjek nista postovati a da ti nisi neku glupost nisi napisao i sto je zalosnije ljudi ti lajkuju svako dobro
zalim te drug nerjesiv si slucajonda su i oni glupi sto lajkuju, ili si ti glup, pa ne shvatas neke stvari
Автоматски споено мислење:
da znam kako se dolazi do mac-ova, verovatno bih nekom i rekao, a nekoliko puta sam preneo moja skromna znanja na vise foruma