Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Aко му дадат нов договор, Оле треба под итно да попие отказ. Нови договори за Џонс, Лингард, дур се труби за револуција во клубов? Придонес двајцава во последниве 5 години, 0. Уште на Баји да му спукаат нов договор, па нека се чудат зошто сме таму кај што сме.

Мислам дека ова е исправно, од тројцата кои ги спомна Баји има најмногу покажано, е сега то шо го отепаја повредите е друга работа, да имаше континуитет мислам дека ќе беше стандарден првотимец. Мора кај него да ја активираат опцијата за продолжување на договорот, во краен случај можи да се извади некоја солидна сума од негова продажба, 25 год. е, никако не смеат да го пуштат и него да си оди како слободен играч на лето

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.162

Мислам дека ова е исправно, од тројцата кои ги спомна Баји има најмногу покажано, е сега то шо го отепаја повредите е друга работа, да имаше континуитет мислам дека ќе беше стандарден првотимец. Мора кај него да ја активираат опцијата за продолжување на договорот, во краен случај можи да се извади некоја солидна сума од негова продажба, 25 год. е, никако не смеат да го пуштат и него да си оди како слободен играч на лето
Мислам дека Баји му е фаворит споредено со Линделоф ама нели, го утепаа повреди.Тешко да се среди, потегов е да не си оди за беспари, зошто реално можат 20м комотно да искешираат на него.

Инаку прочитав дека Рохо имал одмор периодов околу нива година за да не се повреди и у меѓувреме да издејствува трансфер.Ама логично, не е будала да батали 160к фунти за помалку.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.851
Поени од реакции
67.338
До кога со играчи на кои не можеш да се ослониш? Колку треба да си идиот да му дадеш нов договор на Џонс, кој од 10 години во Јунајтед, 8 е повреден, а тие 2 кога игра, прави глупости? 160.000 неделна плата на Рохо? Ван Дајк зима 180к.

Дај ги за кило семки сите injury prone што се, дај ги за без пари, само да не ги гледам повеќе во клубот, и донеси други играчи, на кои ке можеш да се ослониш, и кои можеби ке се наметнат како конкуренција за стартна постава. Мегваер и Линделоф се изиграат сезонава.

Го дадоа Смолинг на позајмица, кој за ротација е Малдини, го оставија јебени Џонс. Баји го гледав во живо против Дерби, и иде како мува без глава со нозете, страв ме фаќаше од гледање, и не е чудно што фаќа повреда по повреда.

Какви крлежи имаме, ја не можам да поверувам дека постои друг клуб во светот што може на замени да дава толкави плати, а кога ке има потреба од нив, овие вечито да се повредени.

Fucking useless.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
До кога со играчи на кои не можеш да се ослониш? Колку треба да си идиот да му дадеш нов договор на Џонс, кој од 10 години во Јунајтед, 8 е повреден, а тие 2 кога игра, прави глупости? 160.000 неделна плата на Рохо? Ван Дајк зима 180к.

Дај ги за кило семки сите injury prone што се, дај ги за без пари, само да не ги гледам повеќе во клубот, и донеси други играчи, на кои ке можеш да се ослониш, и кои можеби ке се наметнат како конкуренција за стартна постава. Мегваер и Линделоф се изиграат сезонава.

Го дадоа Смолинг на позајмица, кој за ротација е Малдини, го оставија јебени Џонс. Баји го гледав во живо против Дерби, и иде како мува без глава со нозете, страв ме фаќаше од гледање, и не е чудно што фаќа повреда по повреда.

Какви крлежи имаме, ја не можам да поверувам дека постои друг клуб во светот што може на замени да дава толкави плати, а кога ке има потреба од нив, овие вечито да се повредени.

Fucking useless.
Ова го зборам, затоа што немаме систем на елиминација, си дремат крлежи со сезони. Ако видат дека после две сезони ги продаваш ќе видиш како сите ќе кренат ниво на игра. Вака знаат дека ќе си седат во клубот и нема зошто да се амбициозни.

Ако и вечер играат Линделоф и Мегваер нека оди Оле нека се обеси.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.477
Ова го зборам, затоа што немаме систем на елиминација, си дремат крлежи со сезони. Ако видат дека после две сезони ги продаваш ќе видиш како сите ќе кренат ниво на игра. Вака знаат дека ќе си седат во клубот и нема зошто да се амбициозни.

Ако и вечер играат Линделоф и Мегваер нека оди Оле нека се обеси.
Играле или не,ќе сркнеме 3 4 комада вечер.
Само да се надеваме дека нема да умре некој.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Играле или не,ќе сркнеме 3 4 комада вечер.
Само да се надеваме дека нема да умре некој.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Не ми е до резултатот колку до евентуални повреди.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Не ми е до резултатот колку до евентуални повреди.
A za koj natprevar da se cuvaat Megvaer i Lindelof?? Ovaa ni e edinstvena realna sansa za trofej posle 2017.
Cetvrtoto eventualno mesto ne e trofej.

I koj treba da igra spored vas na centar bekovskite pozicii vecerva pri odmoreni i svezi Aguero, Sterling, Bernardo...za Sity???

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A za koj natprevar da se cuvaat Megvaer i Lindelof?? Ovaa ni e edinstvena realna sansa za trofej posle 2017.
Cetvrtoto eventualno mesto ne e trofej.

I koj treba da igra spored vas na centar bekovskite pozicii vecerva pri odmoreni i svezi Aguero, Sterling, Bernardo...za Sity???
Абе батали ти Лига куп трофеј кога ЛЕ ни е единствена виза за ЛШ. Бриж не е наивен противник, не може таму да одиме со Матиќ стопер или Џонс прва утакмица во сезоната што се вика. Не можеме да ризикуваме некој од нив двајца да се повреди поради акумулиран замор.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.162

Не знам зошто детево уште сега не го испазарат, не е голем трансфер а е талент што за ЛЕ и ротација добра работа ќе заврши.

Ова највеќе ме нервира, ако не можеш големи трансфери во зима да завршиш, купи 2-3 таленти и цепај.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677

Не знам зошто детево уште сега не го испазарат, не е голем трансфер а е талент што за ЛЕ и ротација добра работа ќе заврши.

Ова највеќе ме нервира, ако не можеш големи трансфери во зима да завршиш, купи 2-3 таленти и цепај.
моментално сме задоволни од ростерот а и да не ја нарушуваме хемијата и хармонијата у тимот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.427
Поени од реакции
7.127
Нас моментално ни требаат готови играчи што би имале импакт во играта одма. Не ни требаат таленти што можда ќе ги биде за 2-3 години. Такви играчи пазарат средени екипи, а Јунајтед е далеку од тоа. Не сум против да се тргне по детево, али приоритет мора да биде изграден играч, со искуство. И во јануар се прават јаки трансфери ако клубот е спремен да плати. Тимот ни е слаб реално. Зборам за стартна 11-ка. За замени не ми се ни збори, ги немаме. Четири играчи за три позиции во напад, без вистинско десно крило, Шест играчи за три позиции во средина, а од нив само тројца се за моменталното ниво на Јунајтед (Погба што сака да си оди, Мек Томинеј и Фред), преостанатите не се ни за во ваков мизерен Јунајтед. Одбраната исто не е на очекувано ниво. 150 милиони скоро дадовме за дефанзвци летоска, стартна четворка ни вреди над 200 милиони, а на 21 утакмица имаме примено 25 гола. Парите што се дадени за нив никако не ги оправдуваат. Тука кривица има и кај тренерот. Дефинитивно може да се извлече многу повеќе од дефанзивата.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ќе дојде некој директор што знае како треба ќе ги купи сите за 100м гореневедени.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Го понудиле Лингард на Милан, а интернетов и твитер врие, сите се среќни од оваа вест ...

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ке оди кај ибра,а ние ке се откачиме од него плус ваљда ке донесат некој плејмејкер

Kajgana Shop

На врв Bottom