Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одлична игра на Мегваер, Вилијамс и Ромеро, другото... Еве сега против Сити нека игра Шо како казна за Вилијамс :tapp:

Не ме интересира дали бил неискусен, дали влагал остро, дали имал 19 години, дали играл на мотивација не знам што. Ако сака наредна година и четврта лига нека игра, засега е многу подобар од Шо и точно знае каде да се намести во нападот

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.563
Поени од реакции
8.167
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Одлична игра на Мегваер, Вилијамс и Ромеро, другото... Еве сега против Сити нека игра Шо како казна за Вилијамс :tapp:

Не ме интересира дали бил неискусен, дали влагал остро, дали имал 19 години, дали играл на мотивација не знам што. Ако сака наредна година и четврта лига нека игра, засега е многу подобар од Шо и точно знае каде да се намести во нападот
Јас то го зборам веќе цел месец, ама сега ќе дојди некој и ќе речи нема искуство да игра против Силва/Марез. И во напад и во одбрана е доста подобар моментално од Шо. Последните утакмици кога ќе оди поофанзивно му треба такси да се врати назад.

И гледам се врти нешто за продажба на Јанг сега, апсолутно сум против, посебно сега кога имаме претанок ростер. И те како можи да се најди да одигра на искуство како против Сити последните 10тина минути...

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.563
Поени од реакции
8.167

Камо среќа вакви стандардни 2ца бекови лево и десно да имавме.Исто ми се свиѓаше денес што во неколку наврати Линделоф и Мегваер јако стиснаа на топка и сами ја пренесоа од топка во напад.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.853
Поени од реакции
67.351
На Вилиамс може само да ме замери што не излегува на офсајди на време. Другово, стварно не знам што Шо има подобро од него, и за мене, апсолутно МОРА да игра пред Шо.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.428
Поени од реакции
7.127
Траоре неколку пати го претрча Вилијамс, али тоа е и очекувано. Тешко дека има бек што може во такви ситуации да го чува Траоре. Али после утакмица си мислам, да беше Шо на негово место, Траоре ќе го откажеше од фудбал. И јас сакам да го форсира повеќе детево, доста напаѓачки размислува. Али, Шо ќе си тера ко прв бек.
Автоматски споено мислење:

Не е тој целокупниот процент на победи, затоа и коментарот.Ова е процент на победи откако перманентен менаџер.Да беше толку лош како што вика статистиката, не би бил сега тука
Ти пишав зошто му ги земам за меродавни резултатите од кога стана перманентен менаџер. Тоа му е реалниот процент. По тебе која е причината за драстичната промена во секој поглед пред да стане перманентен и од кога стана?

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.563
Поени од реакции
8.167
Траоре неколку пати го претрча Вилијамс, али тоа е и очекувано. Тешко дека има бек што може во такви ситуации да го чува Траоре. Али после утакмица си мислам, да беше Шо на негово место, Траоре ќе го откажеше од фудбал. И јас сакам да го форсира повеќе детево, доста напаѓачки размислува. Али, Шо ќе си тера ко прв бек.

Ти пишав зошто му ги земам за меродавни резултатите од кога стана перманентен менаџер. Тоа му е реалниот процент. По тебе која е причината за драстичната промена во секој поглед пред да стане перманентен и од кога стана?
За прошла сезона падот е зошто не ротираше никого и сите му крахираа колективно, хинт: утакмицата со Ливерпул на ОТ кога 3 измени направивме до 25та минута.Плус искрено и Ерера би го ставил во овој кош зошто двои средината споредено со лани бааги, а богами и тоа што Погба игра повлечено, споредено со лани кога играше 10ка.

Во секој случај, ланскиот ростер мислам подобар е од овогодишниот, али тоа е очекувано, самиот оле кажа дека бира костур на играчи кои ги планира за долгорочни патеки и засега во тој дел добро му оди.Рашфорд се покажа солидно,Скот,Фред,ВанБисака,Мегваер, Гринвуд и Вилијамс се покажаа како добар основ за иднина.Марсијал сеуште нема доволно убедено, Лингард се заменетира за пурпена, Переира исто, Шо,Матич,Мата, Погба се покажаа за една добра шут карта.Линделоф исто ко Марсијал не убеди баш, можеби и де геа ама нема теоретски шанси да го шитнат.

Сума сумарум тоа е, имаш состав со дечурлана кој е генерално сакат и тенок и очекувани беа топло-ладно партии и неконстантност.Грешка направија летоска за средина и напаѓач, ќе видиме дали зимово ќе се корегираат.Не знам за тебе, ама мене од старт ми беше чкртната сезонава, со таа разлика што не очекував јако да играат против топ 6 екипи, а да се какаат со помали екипи.Цел е ЛШ преку ЛЕ.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.648
Поени од реакции
8.236

Камо среќа вакви стандардни 2ца бекови лево и десно да имавме.Исто ми се свиѓаше денес што во неколку наврати Линделоф и Мегваер јако стиснаа на топка и сами ја пренесоа од топка во напад.
Нит е тоа нивна работа, нит треба да го прават тоа! Од 5 излегувања напред, едното на Мегваер беше сосема утка, а тоа на Линделоф околу 80 мин блиску до катастрофа!
Разбирам кога вршиме притисок, па се помести линијата на цела одбрана, ама Линделоф да ти изнесува топка? Цијанид е слаб лек :popce:

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Нит е тоа нивна работа, нит треба да го прават тоа! Од 5 излегувања напред, едното на Мегваер беше сосема утка, а тоа на Линделоф околу 80 мин блиску до катастрофа!
Разбирам кога вршиме притисок, па се помести линијата на цела одбрана, ама Линделоф да ти изнесува топка? Цијанид е слаб лек :popce:
Па ова ти е резултат на трула средина. Да има добра средина ќе нема потреба на секое Мегваер и Линделоф да идат до противнички шеснаесетник.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.563
Поени од реакции
8.167
Ко Матич ти е на апарати пред умирање, другиот избор ти е переира, немаш друг избор.3 пати пооопасни беа Линделоф и Мегваер од овие двајца, кога гризаа нанапред.

Чим има пулс, добар е.Сигурен стартер со Сити.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков man management, секоја чест. :cuc:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Најреално да му ги рачунаме поразите само и така ќе има 0% победени натпревари.
Како бил реалниот процент од кога стана перманентен ? За тие победи предходно сигурно Мурињо е заслужен.

Kajgana Shop

На врв Bottom