Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
Ne znam zasto peniš i zoves svoje pajtase sa SF da ti "cuvaju" ledja, obicno Saskon prvi "doleti".
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
A kako ce da resetuje ruter ,onaj onaj ko nemoze da resetuje ruter?Ostaje ista IP.
Pa obrise datoteku Art ja moju brisem i na Tv-u i na kompu u vlc i radi mi posle Art

Ljudi ne morate da se prepirete, samo sam pitao za pomoć jer mi nedelju ili dve ne radi art tj par validnih adresa iako sam restartovao ruter. preskačite ili menjajte temu u vezi art :unsure:
Ako imas win10
Art ostavlja trag, ides u C/User/vasPC/AppData/Raoming/vlc i obrisite folder art.
Ako nije win 10 onda nadjes drugu putanju,to znas.

Ako imas art tj par validnih adresa ubaci u vlc i

onda probaj dal ti radi ART i napisi ovde ,radi ili neradi.

Последно уредено:

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Ne znam zasto peniš i zoves svoje pajtase sa SF da ti "cuvaju" ledja, obicno Saskon prvi "doleti".

Lepo sam ti objasnio zašto ART ne radi, folder koji si pomenuo nema veze s tim, ako probas listu koja je ne radi, na bilo kom uredjaju, nece ti raditi cak ni ona koja radi dok ne promenis IP adresu. Provereno milion puta i znam sta ti pisem. Recimo saa upalim PC, otvorim ART koji ne radi na VLC, i gle cuda, on ne radi, upalim TV, Smart IPTV i tamo ART za koji znas da je ispravan NE RADI, jer su me banovli kad sam pokrenuo onaj neispravan na VLC. Resetujem ruter, promenim IP i sad mi ART na Smart TV radi.

Folder nema veze, u pitanju je ban na IP i to je sva nauka, akl je i ima. Nema potrebe da se upada djonom, samo nisi u pravu i to je sve, a ti odma pocnes da prozivas. Ali neka bude tako kako kazes, meni je bitno da radi i to je to.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ne sum doletal druze od nikade, tuka sum od 2008 godina. Vie ste tuka padobranci so kojznae kolku nikovi. Pak ke povtoram sekoj sto e clen na SF vie tuka go cekate na noz. Odi si od tuka tamu od kade si dojden i prestani da ne maltretiras site ovde. Jasno? Ili ako sakas da ti napisam na srpski za da razberes ti i ostanatite kako tebe!!!

Za art. Prvo listata mora da se simne na "specificen nacin", nacin koj vie razni strumfovi ne go znaete.
Ako e mac adresata neispravna MORA de se izbrise onoj art folder zatoa sto sekoj sleden obid e neuspesen i sledi ban. Potoa da se proba so drug mac i taka se dodeka ne "upali".
Ako gledas vo VLC i istovremeno pustis na android box - sledi ban.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
A kako ce da resetuje ruter ,onaj onaj ko nemoze da resetuje ruter?Ostaje ista IP.
Pa obrise datoteku Art

Art ostavlja trag, ides u C/User/vasPC/AppData/Raoming/vlc i obrisite folder art.

Onda probaj dal ti radi ART
Nista ne treba brisat ima jedna caka kako znas koji radi sto posto pali ostalo minuta posla

Член од
8 јуни 2019
Мислења
317
Поени од реакции
321
Pa obrise datoteku Art ja moju brisem i na Tv-u i na kompu u vlc i radi mi posle Art

Ako imas win10

Ako nije win 10 onda nadjes drugu putanju

proverio sam neke druge mac adrese koje imam i radi mi.... e sad verovatno su ove prestale ili je nešto u menjano ko će ga znati, ali vidim da rade neke a neke ne a bile su validne.

Член од
24 септември 2019
Мислења
132
Поени од реакции
284

Ako imas win10

Hehe ma to samo uslikas i pokazes da radi cemu objasnjavanje sta i kako ,nazalost ovdje na kajgani su naj glasniji oni koji kod kojih je dosta upitno znanje u ovoj sekciji ;) ! Mislim da nisi jedan od takvih :) , zaboravili su kad si im pusto liste sa 0 konekcija itd. kad su ti vecina njih lajkovali skoro svaki post hm

Последно уредено:
Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756

Odgovor nije tacan, sedi i ne javljaj se, ako nisi siguran ! :)
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Hehe ma to samo uslikas i pokazes da radi cemu objasnjavanje sta i kako ,nazalost ovdje na kajgani su naj glasniji oni koji kod kojih je dosta upitno znanje u ovoj sekciji ;) ! Mislim da nisi jedan od takvih :) , zaboravili su kad si im pusto liste sa 0 konekcija itd !
Te razbiram samo ne e edna belja. Ako slikas sledat komentari od ovie strumfovi "slikar" i slicno, a koga tie slikaat togas e vo red. Odi najdi kraj, a pricina e serbianforum, neznam kako moze nekoj da mrazi 6 000 000 i kusur clenovi od SF?

Член од
24 септември 2019
Мислења
132
Поени од реакции
284
Te razbiram samo ne e edna belja. Ako slikas sledat komentari od ovie strumfovi "slikar" i slicno, a koga tie slikaat togas e vo red. Odi najdi kraj, a pricina e serbianforum, neznam kako moze nekoj da mrazi 6 000 000 i kusur clenovi od SF?
Pa vidis da neide drugacije jer sve drugo sto pokusavas je uzaludno, zalosno je da kad zelis pomoc jos te ljudi napadnu da neznas itd , zato uslikas i samo potvrdis da radi :) probudis ljudima mastu ;)

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
A, sto se tice resenja zadatka, sve se lepo vidi i stoji na forumu, nije mi jasno kako to ne primecujete, a "nagrada" je super, i zvezda tv je u njoj ! ;) :P :D

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210

Ako imas win10

Ko nema ADSL i ne moze menja IP, nema briga, posle nekog vremena, 2 sata sigurno, proradice mu ART ako ima jos neku ali ispravnu listu.
Tvoju caku cu da probam neki drugi put, mrzi me sada da petljam oko toga jer cu morati svakako posle da resetujem ADSL da bi mi radilo na SMART TV. ALi bas me to zanima da probam..

Kajgana Shop

На врв Bottom