Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 октомври 2017
Мислења
380
Поени од реакции
746
ma pricate svasta u vezi Art-a.za stb nisam ni probao pa necu nita reci ali za vlc ili smart ptv nema veze dal si probao neku listu koja ne radi ja sam probao vise njih koje nisu radile sve dok nisam nasao validnu listu i to u roku od 20 min i validna lista je radila bez problema .Nisam imao nikakav ban

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Strucnjaci sami ste napisali evo tu gore lepo pise
G : Probaj na PC (VLC)
D: To sam i napisao covjeku

Pa kako da proba na PC (Vlc) ako neobrise.
Eno moji postovi na SF i skeneri ,ima datum kad sam Art ja skenirao vas dvojica ste pisali u pelene.
"Strucnjace" govorim ti jedno a ti drugo. Dok ti ne radi na PC/VLC, brisao ne brisao folder, ne radi ti ni na STB ili bilo kom drugom uredjaju. Popio si ban na IP, kakav te folder spopao? Prosipas tu neke umotvorine, bajke. Prosto da prostije ne moze biti, banuju te na IP, ne radi nigde vise dok ne promenis ip ili dok sami ne skinu ban vremenski, moze biti sat, par sati, dan..

Kad sam ja izvlacio macove i UP sa ART servera ti nisi ni znao za njega toliko o tome, jebavao si se po SF sa nekim html web plejerima, filmovima i glupostima.

Nisi u pravu u ovom slucaju.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
a šta je sa andr. box-om i stb-om
Nek ti stručnjak koji širi ljubav s kosturskom glavom sve fino objasni.. On najbolje zna. Lud sam sto uopće pišem ovdje..
Sad vas je vec tri na jednoga .
I hteli bi da vam taj jedan sto nezna nista objasni za 3 minuta ono sto vi niste uspeli da
naucite za par godina a svaki dan se hvalite da vi sve znate , a sve sto imate vam je neko drugi dao ,poklonio,naucio vas.

Evo prosto je vi delite ljudima mrvice saljete im po neki listu i svaki dan se udarate u grudi kako ste vi najlepsi najbolji najpametniji,najvise znate a nista sem tih listi koje ste ljudima poslali.

jebavao si se po SF sa nekim html web plejerima, filmovima i glupostima.
I ovo gore sto si napisao , kao i sve sto pricas si slagao,evo dole u spojleru dokaz da si lazov i da podcenjujes tudji rad i ljude
Jesam ja ucio ljude pre 5 godina ili ti ,ajde daj bilo gde na netu temu i nesto sto si ti nekom objasnio i naucio ga.

Mi na SF objasnimo ljudima i naucimo ih kako da sami doju do listi evo koga zanima nek pogleda jednu temu samo kako se to pomaze ljudima evo na primer od pre 5 godina tema
a jos uvek funkcionise pomaze ljudima da nadju liste

To je razlika mi neki tamo naucimo ljude a vi kazete ja pa ja i ja imam i ja dajem i ja sam najveci ja imam ove skenere,ja imam one skenere i ja ulazim u ovo ovako a u ono onako.i sta narod ima od toga sto vi imate a nikad im nista objasnili niste.

Последно уредено:

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Sad vas je vec tri na jednoga .
I hteli bi da vam taj jedan sto nezna nista objasni za 3 minuta ono sto vi niste uspeli da
naucite za par godina a svaki dan se hvalite da vi sve znate , a sve sto imate vam je neko drugi dao ,poklonio,naucio vas.

Evo prosto je vi delite ljudima mrvice saljete im po neki listu i svaki dan se udarate u grudi kako ste vi najlepsi najbolji najpametniji,najvise znate a nista sem tih listi koje ste ljudima poslali.

Mi na SF objasnimo ljudima i naucimo ih kako da sami doju do listi evo koga zanima nek pogleda jednu temu samo kako se to pomaze ljudima evo na primer od pre 5 godina tema
a jos uvek funkcionise pomaze ljudima da nadju liste

To je razlika mi neki tamo naucimo ljude a vi kazete ja pa ja i ja imam i ja dajem i ja sam najveci ja imam ove skenere,ja imam one skenere i ja ulazim u ovo ovako a u ono onako.i sta narod ima od toga sto vi imate a nikad im nista objasnili niste.
Ne se trudi da im objasnuvas.
Gledas deka se sto ke napises, te cekaat na noz. Samo edna e pricina, zatoa sto si od serbianforum.
Ako ne bese SF i tie sega ke molea za listi. Ima nekolku licnosti ovde sto se krajno bezobrazni, nemaat nikakva dodirna tocka so temava.

Член од
8 април 2017
Мислења
1.876
Поени од реакции
3.122
Ne se trudi da im objasnuvas.
Gledas deka se sto ke napises, te cekaat na noz. Samo edna e pricina, zatoa sto si od serbianforum.
Ako ne bese SF i tie sega ke molea za listi. Ima nekolku licnosti ovde sto se krajno bezobrazni, nemaat nikakva dodirna tocka so temava.
Koji ste vi retardi.. Pa nitko vas niti nepita da objasnjavate bilo sta.. Ništa me nezanima.. Znam ono sto me zanima.. Da sam cekao da mi vi objasnite nebi danas imao ništa
Автоматски споено мислење:

A sada idete na ignore obojica, jer ste nebitni

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Koji ste vi retardi.. Pa nitko vas niti nepita da objasnjavate bilo sta.. Ništa me nezanima.. Znam ono sto me zanima.. Da sam cekao da mi vi objasnite nebi danas imao ništa

Ti se najde vo tie sto se krajno bezobrazni hahaha. Ne me stavaj na ignor, podobro resenie ti e trajno da si zamines od kajgana.
Ke ne postedis site od negativna energija :).

Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910

Pa mene si do sad vec 5 puta stavio na ignore ,
moram da se zalim administraciji da nesto nefunkcionise na forumu.

I gde je ta tema na celom nebeskom internetu gde si ti nekom nesto objasnio i pomogao da nauci nesto.
Nema je kao i ovaj drugi strucnjak sto se fali da je on pomogao nekom ,daj i ti strucnjace bilo koju temu gde si ti nekog nesto naucio i evo obecavam nikad me vise ni na jednom forumu necete videti .
Pa nema takve teme naravno.
Kad ste banovani i jedan i drugi tamo , dosli ste ovde i maltretirate ove ljude godinama, nikad nikog nista niste naucili a najglasniji ste i onda mislite da ste najpametniji .

Ja evo posle godinu i nesto vas isprozivam sa dokazima i nemate odgovora ni na jedno pitanje,sem da izmisljate , vredjate , i da se pravite pametni.
A sta normalan narod ovde na forumu ima od vas i vasih postova,pa nista dobije po neko neku listu i to je sve.
Kako vas nije sramota vise .
Evo ja pristajem da vas banuju sa Kajgane dozivotno i mene nek banuju iako tu dolazim vec 10 godina samo da se ova tema oslobodi od vas bez kojih neznam kako bi svet postojao .Egocentricni ste i bolesnii sa svih foruma ste najureni jer su svi prepoznali kolko ste vi bolesni.

Ha,ha,ha.
Pa poceli ste da placate ljudima da vam otvore "vase" forume jer su vas sa svih proterali.Pa ni forum neznate da otvorite nego placate ljudima,tolko o vasem znaju.

Dosta je bilo , ovde je vama strucnjacima mesto.

I tu Sobu dole sam ja napravio sam ,a sta ste vi strucnjaci napravili ,nikad video niko nije sem vas ,a majke mi ja sve imam i ja sam najbolji i ja znam sve najbolje i svi uce od mene i j a sam prvi u svemu ,dokle vise i dokle vas vise trpe .
I kad covek napise jednom u godinu dana sve sto jeste ,jer,stvarno je tako kao sto pise gore uvek meni obrisu postove vec 10x do sad a ovi strucnjaci ostanu tu na forumu i dalje a ja u 20 casova pogledam i nema mojih postova.

Последно уредено:
Член од
8 октомври 2017
Мислења
318
Поени од реакции
1.707
Pitam se:kakav to covjek mora biti,kada prosjaku na ulici,ne da ne da ni jedan novcic:(,(a iz svih dzepova mu vire novcanice sa puno nula,sigurno ne LEGALNO i MORALNO "zaradjene"):mad:,nego mu jos "ocita lekciju":kako je neradnik,klosar,lezilebovic...:neetaka:A da je ON,(jadan i kukavan), sve sa "svojih deset prstiju" stekao!TO je najgori ljudski sljam,koji se izivljava na nekome ko je kao manje vrijedan!A u pravilu je potpuno obrnuto!Provjereno u vise navrata!

Ako u ovoj "jednacini" zamijenimo ulicu forumom(recimo "Kajganom"!),a novac sa IPTV listama,MAC-ovima,alatom raznim,krajnji rezultat se nece promijeniti!:nesumjas:

A nazalost ni mucan utisak.Bar za one koji se imalo razumiju u "jednacine sa dvije nepoznate"!

PS
Ali,sva sreca,da je jos uvijek vecina onih koji znaju sta je empatija,solidarnost,humanost.Mada se njihova rijec rjedje cuje.Za sad!:ojeaa:

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Ne znam zasto peniš i zoves svoje pajtase sa SF da ti "cuvaju" ledja, obicno Saskon prvi "doleti".

Lepo sam ti objasnio zašto ART ne radi, folder koji si pomenuo nema veze s tim, ako probas listu koja je ne radi, na bilo kom uredjaju, nece ti raditi cak ni ona koja radi dok ne promenis IP adresu. Provereno milion puta i znam sta ti pisem. Recimo saa upalim PC, otvorim ART koji ne radi na VLC, i gle cuda, on ne radi, upalim TV, Smart IPTV i tamo ART za koji znas da je ispravan NE RADI, jer su me banovli kad sam pokrenuo onaj neispravan na VLC. Resetujem ruter, promenim IP i sad mi ART na Smart TV radi.

Folder nema veze, u pitanju je ban na IP i to je sva nauka, akl je i ima. Nema potrebe da se upada djonom, samo nisi u pravu i to je sve, a ti odma pocnes da prozivas. Ali neka bude tako kako kazes, meni je bitno da radi i to je to.

Член од
8 јуни 2019
Мислења
317
Поени од реакции
321
Ljudi ne morate da se prepirete, samo sam pitao za pomoć jer mi nedelju ili dve ne radi art tj par validnih adresa iako sam restartovao ruter. preskačite ili menjajte temu u vezi art :unsure:

Член од
19 август 2018
Мислења
154
Поени од реакции
521
Dobro jutro kajgana... Malo dobre volje, pozitive i dobrote dobro bi vam došlo svima... :):):)

Jbg ja mu poslao iz razloga sto ja eto od 1979 nisam naućio napravit drveni stol niti postavljat pločice... A i nisam tu da sudim. Onom tko nezna i stvarno mu treba jbg, nije mi tesko poslati..
imas dobru listu pogledaj pm
Postovanje za gest!

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
@bayernforever mozes li mi reci, koje je dugme za like ?! :D

Ljudi ne morate da se prepirete, samo sam pitao za pomoć jer mi nedelju ili dve ne radi art tj par validnih adresa iako sam restartovao ruter. preskačite ili menjajte temu u vezi art :unsure:
I, ko je sad u pravu ?! :D

Nego, ne resiste onaj zadatak, kako da postavljam drugi, kad ni ovaj niste resili ?! :P :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom