- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Evo covek poslusao ,obrisao i radi mu.
Ne obracam paznju na ovo tvoje iznad, ulicarski renik, obracam paznju na ovaj deo za ART. Imas video klip, upravo snimljeno, lepo se vidi da folder NEMA VEZE sa ART listama. Ne znam kakav ti hoces jos dokaz, razumes li prostim recnikom da ako hoces da ART radi moras da resetujes modem, ruter, koji kurac vec, prosto, da promenis IP adresu a ne brises neki tamo jebeni folder. Deset godina se jebem sa ART listama i za taj folder prvi put cujem, zasto? Zato sto MI NIKAD NIJE TREBALO DA BRISEM TAJ FOLDER, DOVOLJNO JE DA PROMENIM IP ADRESU I TO JE TO.Ne sum doletal druze od nikade, tuka sum od 2008 godina. Vie ste tuka padobranci so kojznae kolku nikovi. Pak ke povtoram sekoj sto e clen na SF vie tuka go cekate na noz. Odi si od tuka tamu od kade si dojden i prestani da ne maltretiras site ovde. Jasno? Ili ako sakas da ti napisam na srpski za da razberes ti i ostanatite kako tebe!!!
Za art. Prvo listata mora da se simne na "specificen nacin", nacin koj vie razni strumfovi ne go znaete.
Ako e mac adresata neispravna MORA de se izbrise onoj art folder zatoa sto sekoj sleden obid e neuspesen i sledi ban. Potoa da se proba so drug mac i taka se dodeka ne "upali".
Ako gledas vo VLC i istovremeno pustis na android box - sledi ban.
Moze i cmd/ipconfig /all/default gataway u browswer logujes se na router i tu zamjenis ip ili svoju mac adresuA kako ce da resetuje ruter ,onaj onaj ko nemoze da resetuje ruter?Ostaje ista IP.
Pa obrise datoteku Art ja moju brisem i na Tv-u i na kompu u vlc i radi mi posle Art
Naravno da nemoze ali nije rasprava o tome.. Mi i tvrdimo da je problem ip. Kao i ti. A ne neki folderMa nemoj mi rec probaj dva tri sa istom ip da vidimo dal nemas, prazne price
Jbt trebas im ko djeci crtat i radit video.. Haha... Dobar siEvo i ja uradio, i NE RADI. Uskoro i snimak pa da stavimo tacku na tu pricu.
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
KAo sto vidis, NISTA dok se ne promeni IP adresa, tek kad sam na kraju promenio IP i stavio Belgiju, proradio i ART. Pre toga nista, ni brisanje foldera nije pomoglo.
Автоматски споено мислење:
Ne obracam paznju na ovo tvoje iznad, ulicarski renik, obracam paznju na ovaj deo za ART. Imas video klip, upravo snimljeno, lepo se vidi da folder NEMA VEZE sa ART listama. Ne znam kakav ti hoces jos dokaz, razumes li prostim recnikom da ako hoces da ART radi moras da resetujes modem, ruter, koji kurac vec, prosto, da promenis IP adresu a ne brises neki tamo jebeni folder. Deset godina se jebem sa ART listama i za taj folder prvi put cujem, zasto? Zato sto MI NIKAD NIJE TREBALO DA BRISEM TAJ FOLDER, DOVOLJNO JE DA PROMENIM IP ADRESU I TO JE TO.
idemo ponovo@Starbucks1
Mislim da je odgovor EXE.net
idemo ponovo![]()
Breeeej inaet cccc!!! Probaj da smenis mac, a da ne go izbrises toj folder. Zosto ti e banirana IP adresata od ART?Evo i ja uradio, i NE RADI. Uskoro i snimak pa da stavimo tacku na tu pricu.
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
KAo sto vidis, NISTA dok se ne promeni IP adresa, tek kad sam na kraju promenio IP i stavio Belgiju, proradio i ART. Pre toga nista, ni brisanje foldera nije pomoglo.
Ne obracam paznju na ovo tvoje iznad, ulicarski renik, obracam paznju na ovaj deo za ART. Imas video klip, upravo snimljeno, lepo se vidi da folder NEMA VEZE sa ART listama. Ne znam kakav ti hoces jos dokaz, razumes li prostim recnikom da ako hoces da ART radi moras da resetujes modem, ruter, koji kurac vec, prosto, da promenis IP adresu a ne brises neki tamo jebeni folder. Deset godina se jebem sa ART listama i za taj folder prvi put cujem, zasto? Zato sto MI NIKAD NIJE TREBALO DA BRISEM TAJ FOLDER, DOVOLJNO JE DA PROMENIM IP ADRESU I TO JE TO.
http://cms.bossna-caffe.com:80/live.ts?channelId=1473&deviceMac=00:1A:79:80:7F:9E&uid=35698tvoj post 75004Evo poklona za predstojece praznike, od mene za vas !
Ko resi ovaj tezak matematicki zadatak, malo razmisli i nesto uradi, sam sebi osvaja lepu nagradu !![]()
75010-6=?
Nista vise ne govorim !
I, preporuka onom koji resi zadatak - ne govori nikome resenje i nagrada ce ti duze trajati !![]()
![]()
kasnis i nije moj post