Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...
I vrijeme je, cudo je i do sada radio bez problema koliko je objavljivan na raznim mestima. Bas me zanima na cemu ce se sada skupljati internet poeni za neprestano objavljivanje jednog te istog servera. 99% objava liste sa jednom konekcijom kome bas rijetko sluze.

Uvedena dodatna zastita, novi panel, ali se i dalje moze gledati.

Radi normalno samo u odredjenoj aplikaciji
radi na svim aplikacijama.. ne benavi
Автоматски споено мислење:

sta odmah kukate, pa to objavljivanje nece nikada stat.. uvijek se nauci skenirat neko novi, (citaj nekoliko stotina njih) i izbacuje da pohvali svoje umijece skeniranja, pa onda ovi copy/paste majstori, a na telegramu milion grupa, pa forumi, pa grupe na fb i kojekuda, razne stranice.. a da ne pisem o tome da ne skeniraju samo nasi ljudi sa podrucja exyu.. sta vi ustvari umisljate, i ciju imovinu branite, pustite da ide svojim tokom.. nije valjalo kada je samo nekoliko ljudi dijelilo liste na kasiku, sad vam nevalja jer se previse dijeli.. mozel vam se i jedna duzina k*rca utjerat a da ne kukate kako je velik ili mali.. ima servera, gledalo se i gledat ce se..

Последно уредено:
Za udovicu imam skener i tako daje radi perfekt imam preko 2000 mac koje rade kao i imam sa visekonekcija i to oerfekt radi samo da se zna .A ovde se neko kurci kao ovaj GSS koji misli ima server mozemo mu.malo zaviriti danas u serveru samo da zna kako je ovo ponasenje da nam daje svima veliki kura.. gde su moderatori da mu skrenu paznju i takvi ovde nam netrebaju jer ti i izbacuju da bi samo oni prodali.

Real Url: magovi.uk:8000 Status: Active Created: 29-Aug-21 9:32:22 Expires: 08-Sep-26 15:49:48 Active Connections: 1 Maximum Connections: 1

Real Url: magovi.uk:8000 Status: Active Created: 22-Aug-20 11:06:36 Expires: 22-Mar-26 18:44:00 Active Connections: 0 Maximum Connections: 1
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Za udovicu imam skener i tako daje radi perfekt imam preko 2000 mac koje rade kao i imam sa visekonekcija i to oerfekt radi samo da se zna .A ovde se neko kurci kao ovaj GSS koji misli ima server mozemo mu.malo zaviriti danas u serveru samo da zna kako je ovo ponasenje da nam daje svima veliki kura.. gde su moderatori da mu skrenu paznju i takvi ovde nam netrebaju jer ti i izbacuju da bi samo oni prodali.
vidim nasao si se u mom postu iako takve nikad ne opisujem.. ali trebalo bi da ga procitas nekoliko puta i ako nesto nisi razumio mozes i da pitas.. udovica nema sve ukupno ni blizu 2000 mac adresa (samo da znas i tu info i da odvadis malo kad se vec samohvalis majstore) imas li jos kakvih zelja osim zelju za kontakt sa moderatorima posto mislis da si 'ti' bitan ovom forumu, mozda i tebe unaprijede.. **za one malo pametnije, ljudi su napravili opciju da se zalis i prijaviss (to ne vazi za tebe).. pa eto mozes da pokusas.. i javi nam kada ozdravis :)

Последно уредено:
vidim nasao si se u mom postu iako takve nikad ne opisujem.. ali trebalo bi da ga procitas nekoliko puta i ako nesto nisi razumio mozes i da pitas.. udovica nema sve ukupno ni blizu 2000 mac adresa (samo da znas i tu info i da odvadis malo kad se vec samohvalis majstore) imas li jos kakvih zelja osim zelju za kontakt sa moderatorima posto mislis da si 'ti' bitan ovom forumu, mozda i tebe unaprijede.. **za one malo pametnije, ljudi su napravili opciju da se zalis i prijaviss (to ne vazi za tebe).. pa eto mozes da pokusas.. i javi nam kada ozdravis :)
Evo skeniram ti server da znas podelcu svima tvoje liste

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom