- Член од
- 24 ноември 2018
- Мислења
- 447
- Поени од реакции
- 264
Pozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I vrijeme je, cudo je i do sada radio bez problema koliko je objavljivan na raznim mestima. Bas me zanima na cemu ce se sada skupljati internet poeni za neprestano objavljivanje jednog te istog servera. 99% objava liste sa jednom konekcijom kome bas rijetko sluze.Pozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...
Radi normalno samo u odredjenoj aplikacijiPozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...
radi na svim aplikacijama.. ne benaviRadi normalno samo u odredjenoj aplikaciji
Naprotiv.Dok je "budaletina" moze se mirno gledat.Budaletina ima malo more jer se je to svuda obavljivalo.pa nije ni čudo da je stalo.
Real Url: magovi.uk:8000 Status: Active Created: 29-Aug-21 9:32:22 Expires: 08-Sep-26 15:49:48 Active Connections: 1 Maximum Connections: 1
vidim nasao si se u mom postu iako takve nikad ne opisujem.. ali trebalo bi da ga procitas nekoliko puta i ako nesto nisi razumio mozes i da pitas.. udovica nema sve ukupno ni blizu 2000 mac adresa (samo da znas i tu info i da odvadis malo kad se vec samohvalis majstore) imas li jos kakvih zelja osim zelju za kontakt sa moderatorima posto mislis da si 'ti' bitan ovom forumu, mozda i tebe unaprijede.. **za one malo pametnije, ljudi su napravili opciju da se zalis i prijaviss (to ne vazi za tebe).. pa eto mozes da pokusas.. i javi nam kada ozdravisZa udovicu imam skener i tako daje radi perfekt imam preko 2000 mac koje rade kao i imam sa visekonekcija i to oerfekt radi samo da se zna .A ovde se neko kurci kao ovaj GSS koji misli ima server mozemo mu.malo zaviriti danas u serveru samo da zna kako je ovo ponasenje da nam daje svima veliki kura.. gde su moderatori da mu skrenu paznju i takvi ovde nam netrebaju jer ti i izbacuju da bi samo oni prodali.

U grupi u kojoj sam i moja malenkost.a gde sa objavleni te macove za koj pricas?
nije to pametno objaviti mac adrese javno ........dobices banMAC ADRESE
Evo skeniram ti server da znas podelcu svima tvoje listevidim nasao si se u mom postu iako takve nikad ne opisujem.. ali trebalo bi da ga procitas nekoliko puta i ako nesto nisi razumio mozes i da pitas.. udovica nema sve ukupno ni blizu 2000 mac adresa (samo da znas i tu info i da odvadis malo kad se vec samohvalis majstore) imas li jos kakvih zelja osim zelju za kontakt sa moderatorima posto mislis da si 'ti' bitan ovom forumu, mozda i tebe unaprijede.. **za one malo pametnije, ljudi su napravili opciju da se zalis i prijaviss (to ne vazi za tebe).. pa eto mozes da pokusas.. i javi nam kada ozdravis![]()