saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Ne sum doletal druze od nikade, tuka sum od 2008 godina. Vie ste tuka padobranci so kojznae kolku nikovi. Pak ke povtoram sekoj sto e clen na SF vie tuka go cekate na noz. Odi si od tuka tamu od kade si dojden i prestani da ne maltretiras site ovde. Jasno? Ili ako sakas da ti napisam na srpski za da razberes ti i ostanatite kako tebe!!!Ne znam zasto peniš i zoves svoje pajtase sa SF da ti "cuvaju" ledja, obicno Saskon prvi "doleti".
Lepo sam ti objasnio zašto ART ne radi, folder koji si pomenuo nema veze s tim, ako probas listu koja je ne radi, na bilo kom uredjaju, nece ti raditi cak ni ona koja radi dok ne promenis IP adresu. Provereno milion puta i znam sta ti pisem. Recimo saa upalim PC, otvorim ART koji ne radi na VLC, i gle cuda, on ne radi, upalim TV, Smart IPTV i tamo ART za koji znas da je ispravan NE RADI, jer su me banovli kad sam pokrenuo onaj neispravan na VLC. Resetujem ruter, promenim IP i sad mi ART na Smart TV radi.
Folder nema veze, u pitanju je ban na IP i to je sva nauka, akl je i ima. Nema potrebe da se upada djonom, samo nisi u pravu i to je sve, a ti odma pocnes da prozivas. Ali neka bude tako kako kazes, meni je bitno da radi i to je to.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Za art. Prvo listata mora da se simne na "specificen nacin", nacin koj vie razni strumfovi ne go znaete.
Ako e mac adresata neispravna MORA de se izbrise onoj art folder zatoa sto sekoj sleden obid e neuspesen i sledi ban. Potoa da se proba so drug mac i taka se dodeka ne "upali".
Ako gledas vo VLC i istovremeno pustis na android box - sledi ban.