Имаше ли Макинова?Каде си @Vojo Ushevski ?
Те има ли на Макинова?
Имаше ли Макинова?Каде си @Vojo Ushevski ?
Те има ли на Макинова?
Мислам дека е баш сега.Имаше ли Макинова?
Тука сум и во моментот го правам филтерот за прочистување на воздухот при согорување.Имам многу добри резултати бидејќи за мене го атестирам да знам дали и колку прочистува.Резултатот е многу голем или загрижувачки или за 72 часа горење на домашното шпоре се собра една грст сува материја од пи ем честички а башка тие што се налепени на лимот.Му правам дополнителни елементи да се зголеми задржувањето на пи ем честичките или да дојдам до приближно на пелетите.Што се однесува на мојата машина што требеше да одам на саемот со неја жалам но и овој принцип не ми успеа но нее се завршено бидејќи разработив друг и здравје на пролет ќе го правам него и истиот многу ме охрабрува бидејќи три принципа ги поклопив како не успешни па така се стесни и кругот на самата машина и многу сум убеден дека сега нема да промашам.До сега имав проблем со качувањето на вертикалниот синџир но со новата идеа тој проблем го имам решено но ќе каже на дело.Летвичката за успех јас сам си ја покачив но штом ги имам синџирите како оригинален енергенс а го имам откриено и принципот на одмотување и намотување со правилно поставени тркала мора да постои движење но уште не можам да ги усогласам врзувањата.Или овие мои пронајдоци ќе бидат клучот за влез во идното ново време на живеење бидејќи ќе произведуваат секаков вид на Енергија без согорливи Енергенси се до тогаш светот ќе се врти во круг и ќе се доведе во без излезна состојба.Како за почеток ја имам машината на мирно течение на водите а плус и вакумската машина што ќе ја зголеми снагата во старт или и таа е на природно течение на водите.Но голема мие желбата да го направам тркалото што ќе работи со еднаш вложен енергенс и пот свеста ми кажува дека ќе успеам.ПОЗДРАВРусите, исплашени за Јужен Тек го киднапирале @Vojo Ushevski. Сега наместо да собираме пари за машината треба да собираме за Русите. Не, не за откуп! Треба да им платиме да не го пуштаат. Ако го пуштат пак ќе продава муда за бубрези. А може да се случи да тргне нешто наопаку, па самата машина да го лансира во вселената.
Сериозно, знае ли некој што се случува со Војо. Го нема на Макинова, го нема на форумов... Жив ли е, здрав ли е? А јас му должам нешто. Му ветив...
ЗАЕБИ филтер. Што ќе ти е? Кога ќе биде готова машината за бесплатна енергија, таа ќе дава топлина. Никакви филтри не се потребни.Тука сум и во моментот го правам филтерот за прочистување на воздухот при согорување.Имам многу добри резултати бидејќи за мене го атестирам да знам дали и колку прочистува.Резултатот е многу голем или загрижувачки или за 72 часа горење на домашното шпоре се собра една грст сува материја од пи ем честички а башка тие што се налепени на лимот.Му правам дополнителни елементи да се зголеми задржувањето на пи ем честичките или да дојдам до приближно на пелетите.Што се однесува на мојата машина што требеше да одам на саемот со неја жалам но и овој принцип не ми успеа но нее се завршено бидејќи разработив друг и здравје на пролет ќе го правам него и истиот многу ме охрабрува бидејќи три принципа ги поклопив како не успешни па така се стесни и кругот на самата машина и многу сум убеден дека сега нема да промашам.До сега имав проблем со качувањето на вертикалниот синџир но со новата идеа тој проблем го имам решено но ќе каже на дело.Летвичката за успех јас сам си ја покачив но штом ги имам синџирите како оригинален енергенс а го имам откриено и принципот на одмотување и намотување со правилно поставени тркала мора да постои движење но уште не можам да ги усогласам врзувањата.Или овие мои пронајдоци ќе бидат клучот за влез во идното ново време на живеење бидејќи ќе произведуваат секаков вид на Енергија без согорливи Енергенси се до тогаш светот ќе се врти во круг и ќе се доведе во без излезна состојба.Како за почеток ја имам машината на мирно течение на водите а плус и вакумската машина што ќе ја зголеми снагата во старт или и таа е на природно течение на водите.Но голема мие желбата да го направам тркалото што ќе работи со еднаш вложен енергенс и пот свеста ми кажува дека ќе успеам.ПОЗДРАВ
За жал нема што да се честита. Трите точки имаа значење „те пцујам“, ама воспитувањето не ми дозволува, иако го заслужуваш тоа. Два месеца се криеш, чекаш да се слегне правот од Макинова и да се заборави она што го пишуваше пред тоа.Ќе чекам да помине саемот. Само да не се повтори 2011 година.
Ќе се јавам после саемот да ти честитам или да...
Почекај уште малку, само да нареди уште 23 синџири, 34 замајци и ќе тргни.ЗАЕБИ филтер. Што ќе ти е? Кога ќе биде готова машината за бесплатна енергија, таа ќе дава топлина. Никакви филтри не се потребни.
За жал нема што да се честита. Трите точки имаа значење „те пцујам“, ама воспитувањето не ми дозволува, иако го заслужуваш тоа. Два месеца се криеш, чекаш да се слегне правот од Макинова и да се заборави она што го пишуваше пред тоа.
Едно ќе ти кажам. Прави какви сакаш машини за бесплатна енергија, ама доста овде продаваш муда за бубрези. Се начекавме од една до друга Макинова.
На оваа тема повеќе немам што да напишам.
Биди поздравен и продолжи да пишуваш глупости.
Нешто што се учи на 9 год. трето одд. што не смета на некои да го измислуваат одново и одново.Како да ги опишете Перпетуум Мобиле со еден збор?
-Срање!
Чекај малку или прашај некој каде во просторот има место без ништо.Или оваа машина се смета за машина направена од познати матерјали а движењето требе да биде константно со еднаш внесен Енергенс.А во Науката е потврдено дека не постои движење без влез на надворешна Енергија.Или ПЕРПЕТУУММОБИЛЕ е машина која движењето го изведува со еднаш вложен Енергенс и не станува збор од ништо да направиш нешто за оваа машина а ако таа теза постои во науката тоа им е грешка.Сепак прашај некој друг.да направиш нешто од ништо, тоа само магионичар може
Нема машина или било каква природна материја , растителен и животински свет на кои што не влијаат надворешните сили и тоа требе да го сватима како реален факт.На оваа машина се налепени сите негативности како некоја мома што се оцрнува да не се омажи или за друго нешто.Или богатите што го креираат светскиот развој оваа машина не ја сакаат бидејќи ќе направи голем пресврт во областа на Енергијата што е и нај важна.Да дојде рет да се направи таква машина ќе полудат големите сили и богаташите или ќе биде циркус кога обичниот народ ќе ги посматра од страна.Важно е дека оваа машина своето движење ќе го изведува споро а другиот вид на Енергија се произведува преку друго вретено.Оваа тркало што го правам во моментот е со дијаметар од 2.60м и планирам да врти 8 круга во една минута а ако може по бргу е по добро но останува да видиме.Значи се работи за машина со еднаш внесен Енергенс а движењето да биде константно и долго.и никакви надворешни сили не се противат на работењето на таа машина, па да мора константно да се внесува нова енергија во системот за да продолжи да работи?