- Член од
- 8 јуни 2010
- Мислења
- 80
- Поени од реакции
- 34
ЕКСКЛУЗИВНО: Загребска берза купи дел од Македонска берза
Spored mene TNB., i KMB. Malite banki ne mi se tolku simpaticni za investiranje, a vo ovie dve imas i sigurna dividenda.Zdravo decki, bi sakal da prasam za mislenje za akcii od koja banka bi bile best-buy na ovie momentalni ceni?
СТБ ја заборави?Spored mene TNB., i KMB. Malite banki ne mi se tolku simpaticni za investiranje, a vo ovie dve imas i sigurna dividenda.
Јас би додал и ТТКSpored mene TNB., i KMB. Malite banki ne mi se tolku simpaticni za investiranje, a vo ovie dve imas i sigurna dividenda.
Do kaSpored mene TNB., i KMB. Malite banki ne mi se tolku simpaticni za investiranje, a vo ovie dve imas i sigurna dividenda.
TNB ne ja gledam za nagore mnogu, dobra bi bila za nekoe portfolio kade ima i dosta rizicni pozicii, za kmb se mislam a sto bi kazal za ttk isto dobra dividenda imaNe ,ne ja zaboraviv tuku namerno ne ja spomnav poradi toa sto ne znam kako ke odigra so dividenda ovaa godina.
Gama ke se realizira sredinata na Januari, ova za site onie sto mislat deka ke bide godinava!Парите за купување на уделот на Макпетрол владата ги префрлила кај ГА-МА и веројатно ќе бидат на посебна сметка што ќе се користи кога ќе се постигне договор.
На таа добивкаDenes novi 9.1% SBT![]()