Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.733
- Поени од реакции
- 27.720
Каков канцер се ова Yahoo.. заборави пасворд (не ги знам секјурити квешњнсот) на најпрвиот меил што го користев и ми требаа 30 минути дур стигнам до тоа хелпот и контакт ас, за да ја пополнам кратката форма и да ми даде некој ерор и да треба после пак да ја пополнувам ама кога имаше да се избира за што е проблемот не даваше опција за истото што го даде претходно.. после конечно некако успеав, поднесов, за сега да ми стигне ваков ретардиран меил со кој не знам што да правам
КАНЦЕР
Уствари за да е уште потрагично, поради многуте обиди за да влезам со стари пасворди што ги памтев, ме блокираше и не ми даваше опција да пробам да влезам со пасворд туку цело време ги даваше секјурити квешчнсот. После 12 саати се ресетира тоа изгледа, ми даде да влезам со пасворд, го најдов пасвордот во стар текст документ ама по внесувањето на псвордот пак ми вика саспишс фор јур секјурити енср дис квешчнс
КАНЦЕР
КАНЦЕР
Уствари за да е уште потрагично, поради многуте обиди за да влезам со стари пасворди што ги памтев, ме блокираше и не ми даваше опција да пробам да влезам со пасворд туку цело време ги даваше секјурити квешчнсот. После 12 саати се ресетира тоа изгледа, ми даде да влезам со пасворд, го најдов пасвордот во стар текст документ ама по внесувањето на псвордот пак ми вика саспишс фор јур секјурити енср дис квешчнс
КАНЦЕР