Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Вкупно гласачи
    87
Статус
Затворена за нови мислења.
Bash mi e zal shto nema da bidam vo moznost da dojdam...

Kje bidam iskren, sakav Anon da go zapoznaam, nekako osekjam deka bash ni odi muabetot... no gledam deka i toj kje bide sprecen....

Kako i da e, vi posakuvam prekrasna druzba... i ve molam ... snimajte!
Затоа јас ќе одам, а тоа е исто пошто сме дупли јузер. Јас ке снимам со треќото око и после од дома ке ти пренесам телепатски ;)
ni jas nema da idam.
ubavo da si pominete.
Причина + јас да одам.

Тоа што нема да дојдеш па и да го запознаеш токму него некако и ти оди во прилог.
Сфати го ова како предност.
Ti blagodaram, taka kje go svatam... no treba da se ima razbiranje... ne sekoj imal srekjno detstvo... hristijanski e da se podade raka....

Kako i da e, ubav pomin!
Govinda.. kje ja cekam transmisijata!

сигурно имате тефтер со распоред па месец унапред закажувате зошто животот ви е превише заузет у брзање навака натака. Ко еден другар, све нема време за ништо и му викам што правиш? паа, спијам :icon_lol:

Не бе брат, не дека глумам зафатен или слично. Има луѓе со имендени, чуда, празници, одмори и сл рандом настани.
Како и да е, нема да е на одмет да се утврди точниот датум, зар не?

Затоа јас ќе одам, а тоа е исто пошто сме дупли јузер. Јас ке снимам со треќото око и после од дома ке ти пренесам телепатски ;)

Причина + јас да одам.
Оди Говинда, оди..белким ќе најдеш некоја сродна душичка на собиранката, па послем форумов свадба ке ти организира:coffee:

Слична приказна со @RickyLFC9
Би било убаво без разлика, и не гледам причина зошто да не би идел, ама да се собереме доста души.
И да не бидеме јас и @Ace.Of.Hearts најмалите таму ;-)

Од 10ти до 20ти сум во северџанија , белким ова во втора половина на Јануар ќе биде помеѓу 15ти и 20ти ... животна жеља ми е да пржам јајца на око со некоја згодна кајганџика...

Има ли некој кајганџија што држи кафич кој може да го искористиме за потребите? :)

Во најава е и бокс меч на деценијата.. Скопскиот Урко - Пеџа the Banmen VS Охридскиот Жика - Никола the Unbanmen, и затоа не ја пропуштајте оваа прилика.
Коефициенти:
- Пеџа the Banmen (5.45)
- Никола the Unbanmen (7.55)
Минимална уплата 50вче, максимална 500че.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom