- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.330
- Поени од реакции
- 11.739
Добро, најсинхронизирани се.
najsinhronizirani do sega i do ovoj del od sezonata, statisticki i potvrdeno, i najdobriot tandem u cela istorija ...Добро, најсинхронизирани се.
Не да претерале, поготово што го пишуваат тоа во период кога има доста расизам на трибини (имаше неколку ситуации последниве месец-два). Еве глеам Милан, Рома и Интер излегле со реакција, што е во ред, за да го кренат малце нивото на свест по ова прашање.ne bi bile de, narocito posle site ispadi na tribinite a i nadvor od niv.
Ama ja mislev deka nekoja takva paralela povlekle, i preterale so uslovno receno, humorot, ili analogijata seedno, deka i dvajcata se crnci ipak, ama oni ne ni mislele na toa tuku na nesto sto eve vtor pat sea go citam i iskreno ne go sfakam. U sekoj slucaj ne se izvinija, a spored soopstenieto ne veruvam deka planiraat i u idnina toa da go napravat.
Како бе друже не е опасен со отворена копачка му згази на нога, Весино против Јувентус за небитен старт на средина на терен во 14 минута доби црвен за таков старт. Тешка заблуда сте како навивачи...Што си запнал за ова против Сасуоло
Не ја гледав утакмицата, од она што го постиравте чист пенал си е. Црвен не, бидејќи има и топка, стартот не е опасен. Појма немам зошто не го свирнал.
Исто од она што се постираше, чист пенал е и она врз Де Лихт. Зошто не го свирна и ова, пак не знам
Ај сега продолжи да се бламираш за Лукаку. Уште малку и грабеж ќе биде според тебе. Ќе го фати три месеци пост гол нема да даде, ќе те видам после тоа.
Многу различни ситуации, што се гледа и од ефектот врз играчот. Весино тогаш доби црвен картон поради опасен старт кој нанесува штета, повреда на противникот.Како бе друже не е опасен со отворена копачка му згази на нога, Весино против Јувентус за небитен старт на средина на терен во 14 минута доби црвен за таков старт. Тешка заблуда сте како навивачи...
Бреј па играчот на Сасуоло може имал дупка па не бил плачипичка после натпревар да се слика и да објавува по социјални мрежи. Инаку имаш право различни ситуации, едната е за пенал а другата е небитна во 14 минута... Манџо на носилки играше 90 минутиМногу различни ситуации, што се гледа и од ефектот врз играчот. Весино тогаш доби црвен картон поради опасен старт кој нанесува штета, повреда на противникот.
Манџукиќ дупка имаше каде што овој го згазна.
Глупо објаснување, поглупо неможеше да дадеш...Многу различни ситуации, што се гледа и од ефектот врз играчот. Весино тогаш доби црвен картон поради опасен старт кој нанесува штета, повреда на противникот.
Манџукиќ дупка имаше каде што овој го згазна.
Дискутирано е сто пати, се извини за овој старт што е во согласност со новите правила.Глупо објаснување, поглупо неможеше да дадеш...
А ќе ми кажеш зошто овој не доби црвен поради опасен старт кој нанесува штета, или и овој не имаше дупка на ногата...
iako e potpolno isto kako desavkata so vesino, sepak sudijata tuka ne pretpostavi, ko togas na inter - juve, deka igracot na genoa podocna na instagram ke objavi slika od krvavo dupce na nogata, so drugi zborovi, ne predvidel konstatirana nanesena steta kaj igracot na genoa. Iako vo istata utakmica na najbizaren nacin im zakaci crven bez oko da mu trepne. : )))Глупо објаснување, поглупо неможеше да дадеш...
А ќе ми кажеш зошто овој не доби црвен поради опасен старт кој нанесува штета, или и овој не имаше дупка на ногата...