Колку сакате да се гушкате и бацувате на сабајле?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li nesto drugo poubavo na svet koga ke stanes na sabajle prvin nesto sto ke vidis e devojkata kako ti se nasmevnuva, na radio ti ja pustaat omilenata pesna, i ona odma ti se pusta vo pregratka i se baknuvate taka :D.

Ima li nesto drugo poubavo na svet koga ke stanes na sabajle prvin nesto sto ke vidis e devojkata kako ti se nasmevnuva, na radio ti ja pustaat omilenata pesna, i ona odma ti se pusta vo pregratka i se baknuvate taka :D.
A нејзе здивот и корне, копа.. ебате романтиката.

Ебаго.. ко не беше се ко на филмојте.
И свеж здив, и музика во позадина и сатенска постелнина и женска без целулит и подочњаци, и дечко без мамурлак шо не грчел претходната ноќ цела..је.

Абе да глеаме логично... после спиење коа ке станеме... ако сме спиеле заедно на двајцата ке ни корне здивот така да исто е :)

Odvratna rabota,pa uste vecerta ako ste bile na vecera propratena so kromid ,alkohol i cigari............od toa poromanticno zdravje.

On topic-ne mozam,ne sakam ,ne sum vo sostojba, se mrazam sama sebe i site okolu mnee,sakam n4koi 40 minuti za sebe da se istusiram,pijam kafe vo tisina,da citam vesnik.

Najubavo e guskanjeto nasabajle so sakanata licnost. Ako ne sakas nemora da ja bacis ti odma, polezete malku i guskajte se, pa posle vo WC i izmijtese i posle eden utrinski sex vo WC i denot ke vi pocne sovrseno :smir:.

Еј, многу лоша работа ми е тоа бакнување одма од кога ќе станеш. Кога сме преспивале негде со саканиот и кога сме се буделе на сабајле, јас одма сум идела до ве-це да си ги измијам забите, па да лапнам мастика (што и не мора, доволно е да ти се свежо измиени забите). Ама он дека сака да си се гали по сабајле може само да го удостојам со едно ултра-кратко цмокче :icon_lol:

Цитат:
Напишано од Гоццццце
A нејзе здивот и корне, копа.. ебате романтиката.

Напишано од Viki69
A tebe zdivot nasabajle ti mirisa na ruzi.:smir:

Hehehe :D.

убаа работа...особено ако има утринско здрвување тука може и на замижено една партија да падне, мф мф :)

Единствено не сакам затоа што ме мрзи да се мрднам насабајле, камоли да се бацувам. Мрза жива сум насабајле. А тој да ме гушка и така да ме разбуди, да. Најубавото нешто :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom