Колку сакате да се гушкате и бацувате на сабајле?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
GUSH, BAC, GUSH, BAC ..... naj naj najviseh sakam .... ko za pocetok za slednata faza od dobro utro :)

bibika напиша:
Ако ме сака,ако го сакам,а сме се сакале синоќа,се гушкаме,се бакнуваме и убаво си мирисаме. Синоќа сме си мирисале убаво? Епа? Што му фали на истиот мирис утрово? Па уште кога ќе си спукаме сладок сеир и зезање,кое завршува со заеднички туш,после утринскиот секс, крај на програмата.
Љубовта прави чуда,одеднаш се ти е убаво, вкусно, миризливо, забавно,провокативно.Па до тебе е човекот што те сака!!! Таков го сакаш,каков што е,или ...???

Се согласувам во целост. На што личи тоа те сакам ама не сабајлечки???:lud:

Мф мф шо убава работа. Посабајлечки со полу отворено ЕДНО око ја наоѓаш и ја бацуваш дур спие, па гледаш некоја блага насмевка што ти вика иди купи леб......убајни:back:

spored mene zenskoto nikogas nema da dozvoli da i mirisa zdivot,posebno ne koga znae deka onoj sto go saka e do nea i ima zelba da ja bakne!I mislam deka Nikola treba da si zboruva za samiot sebesi,a ne vo imeto na drugite maski!Poznavam mnogu maski koi obozavaat guskanje i bacuvanje nasabajle...znaete,nikogas ne bi ni pomislila deka nekoj(posebno ne masko) se zamara so vakvi raboti,kako i smrdel zdivot be!Tebe ne ti smrdi zdivot nasabajle?
Devojkite sekogas se povnimatelni vo vrska so ovie raboti taka da ne ti drzi muabetov!Podobro da si go svrtel vo pozitivna smisla!Ja na primer,obozavam guskanje nasabajle!
И јас сум девојка,ама муабетот стварно не ти држи.Како можи женските да се повнимателни во врска со здивот на сабајле.Ќе станиш еден саат пред дечкото,ќе се измиеш заби и пак ќе си легниш или шо?То е нешто неизбежно,нормална појава,та си машко та си женско.
Е сега на кој како му одговара така си прај.

Јас сум многу гадлива по природа, така да не поштовам многу многу бакнежи по сабајле пред миење ... природна работа, ништо лошо ... две секунди во wc не менуваат ништо ... башка ако знам јас да си внимавам на такви работи не би му простила на партнерот па колку и да го сакам ... нема врска со сакање или несакање тоа ... хигиената ми е секогаш пред све друго и мислам дека треба на сите да им е:star: :pipi:
И јас сум малку одпоќе гадлива,така да не преферирам бакнежи од сабајле.Еден два ќе поминат,ама за поќе,мора прво на миење заби,
две секунди во wc не менуваат ништо ...

Еј, ова ми е најтапа момент у филмови кога ќе видам, после романтична сцена се будат главните ликови и едно отварање очи одма бакнежи, и секогаш си помислувам (дури и кога сум унесена): „Абе како не им смрди здивот?“ :icon_lol:

Озбилно, факт е дека насабајле здивот секогаш е непријатен, а факт е и дека нема ништо поубаво од утринско гушкање откако ќе се разбудите заедно. Затоа, решение: на две минути до веце да замиеме запчиња, па после ќе се љубиме цел ден ако треба. :)

Јас на сабајле сама од себе бегам.
Утрински бакнеж со пушач,поромантично здравје:icon_lol:

Гушкање може, ама бакнежи такви шлапања од сабајле, не фала. Едно шо ми е малку гадно, плус и незгодно ми е, општо познато е дека имаме непријатен здив од сабајле шо ни сама не можам да се поднесам, а не пак некој друг да ме поднесува (или обратно).

ima li poubavo od utroto so sakaniot do tebe.mmmmm....guski, backi:pipi:

Ni toa ni toa,sakam na sabajle koga ke otvoram oci da odam do kupatilo da se istusiram sredam i slicno,ni da se baknuvam ni da se guskam, ili pak da stanam da s eizmijam lice i da si zaplam cigarce...mi smeta se na utro ,si sakam nekoi 30 min za sebe ritulaite da si gi napraam pa ke se guskame do sabajle,pred toa jok...

зошто да не, ама сеуште сум мала за будење до дечкото :icon_redf

иначе си миеш заби, се тушираш и во 10 на кафе... покрај езеро кога никој нема (освен келнерки) па можеш да се гушкаш и бакнуваш... :)

не е важно времето важно е да се гушкаш и бацуваш во било кое време од денот:love2:

сакам ептен да си се гушкаме и бакнуваме на сабајле со партнерот а за да не трчаме во вц и двајцата жвакаме орбит :back:

Хехе еднаш ми се случи станувам јас пред него одам си мијам заби, се враќам и го разбудувам со бацување.. Си мислам дека го разбудувам, а тој си лапнал орбитка пред да дојдам :) После тоа... :pipi:

Инаку не ми е гад ама јас неможам да си дозволам да го бацувам така.. Не ми е некако по кеф... Сакам здивот да ми мириса на ментол кога го бацувам :):)

Не ми е воопшто гад :) Тоа ми е најубавото....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom