Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovaa ST klima e inverter no e pravena vo TCL fabrikata za klima inverter vo kina ne e Gree ovoj tvoj model e rebrendirana TCL inverter klima
Вертикалната перката ќе ја наместеш скоз најдоле за Греење.
Sea gi izvadiv izmiv sea se susat pa kje probam pak a nekogas nadvor ima cudni vibracii od nadvoresnata edinica tropkanje kje pustam i video od toa.Ovaa ST klima e inverter no e pravena vo TCL fabrikata za klima inverter vo kina ne e Gree ovoj tvoj model e rebrendirana TCL inverter klima
![]()
Klimata ne e losa po specificacii kako sto ti kazav isklucija od dalecinskoto potoa od steker neka odmori 10 min za toa vreme isperigi filtrite od vnatresnata edinica so sampon dobro isusigi so peskir pa so fen no nemoj mnogu blisku fenot do filterot bidejki da ne se iskine vratigi filtrite vo klimata pustija na 25°C i na fan 2 vidi kako ke bide.
Toa so tropkanje i vibracii moze da e nekoj strav na drzacot za nadvoresnata edinica olabaven kako i da e pusti video.Sea gi izvadiv izmiv sea se susat pa kje probam pak a nekogas nadvor ima cudni vibracii od nadvoresnata edinica tropkanje kje pustam i video od toa.

Дури мислам дека е подобра BEFFRA (онаа клима што се нуди во Грција) од MЕЕFRA која се нуди кај нас...Спореди ги перформансите... кај BEFFRA на пр. ептен ме бендисува https://www.alphaclimagr.gr/product...a-1u35beefra-12000btu-a.html?ref=bestprice.gr вели во мод греење Rated (Minimum - Maximum) 4.2 (1.1-5.4) kW ... ретко кој кинез го може тоа. За 333Евра и тоа како вреди! Некој на темава неодамна напиша нешто и за поврат на дел од нивниот данок (12%)...а и мислам дека до 350 Евра си ослободен од царина!?Top cena za Haier dali e slicna so modelot sto se nudi kaj nas
![]()
MediaMarkt e-shop
Στη Media Markt θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε Οικιακές Συσκευές, Τηλεοράσεις, Κινητά Smartphones, Laptops, Κλιματιστικά και πολλά άλλα σε αχτύπητες τιμές!www.mediamarkt.gr
Da do 350e so smetka od prodavnica nemas problem a isto na ovaa cena imas tax free 42e , klimata dovagja 290 sekako plus trosoci za pat ama ne se ide samo za toa do solunПо сѐ изгледа оваа сезона, како преклани (а и лани не беше нешто страшно) ќе работат климите со А++ те COP 3 - 4 најголемиот дел од сезоната. Декемвриов го прогнозираат со онака баш фини (за греење со клими) температури! Па фалете ги за ова климатско подрачје клими со греачи, кои можат до минус 30 - 35!
СКОПЈЕ
Прегледај го приврзокот 224234
ПРИЛЕП
Прегледај го приврзокот 224235
ТЕТОВО
Прегледај го приврзокот 224236
Автоматски споено мислење:
Дури мислам дека е подобар BEFFRA (онаа што се нуди во Грција) од MЕЕFRA која се нуди кај нас...Спореди ги перформансите... кај BEFFRA на пр. ептем ме бендисува https://www.alphaclimagr.gr/product...a-1u35beefra-12000btu-a.html?ref=bestprice.gr во мод греење Rated (Minimum - Maximum) 4.2 (1.1-5.4) kW ... ретко кој кинез го може тоа. За 333Евра и тоа како вреди! Некој неодамна напиша и за поврат на дел од нивниот данок (12%)...а и мислам до 350 Евра си ослободен од царина!?
У Солун један грош, један сомун. До Солуна, сто сомунаDa do 350e so smetka od prodavnica nemas problem a isti na ovaa cena imas tax free 42e , klimata dovagja 290 sekako plus trosoci za pat ama ne se ide samo za toa do solun

A kaj pisuva deka nekoj nesto fali....???По сѐ изгледа оваа сезона, како преклани (а и лани не беше нешто страшно) ќе работат климите со А++ те COP 3 - 4 најголемиот дел од сезоната. Декември го прогнозираат со онака баш фини (за греење со клими) температури!.... Па фалете ги за ова климатско подрачје клими со греачи, кои можат до минус 30 - 35!
СКОПЈЕ
Прегледај го приврзокот 224234
ПРИЛЕП
Прегледај го приврзокот 224235
ТЕТОВО
Прегледај го приврзокот 224236
Автоматски споено мислење:
Дури мислам дека е подобра BEFFRA (онаа клима што се нуди во Грција) од MЕЕFRA која се нуди кај нас...Спореди ги перформансите... кај BEFFRA на пр. ептен ме бендисува https://www.alphaclimagr.gr/product...a-1u35beefra-12000btu-a.html?ref=bestprice.gr вели во мод греење Rated (Minimum - Maximum) 4.2 (1.1-5.4) kW ... ретко кој кинез го може тоа. За 333Евра и тоа како вреди! Некој на темава неодамна напиша нешто и за поврат на дел од нивниот данок (12%)...а и мислам дека до 350 Евра си ослободен од царина!?
Inverter klimi so greaci na kompresor i kondez za nasevo podracje e totalna glupost zatoa jas sum protiv inverter klima so graci na kompresor i kondez !Па фалете ги за ова климатско подрачје клими со греачи, кои можат до минус 30 - 35!
Da se cues so toj sto isto se zaleze deka mu mirisa na dukan za 1 evro pa da otvorite MALL.Луѓе U-Crown-ов од сефтето некни до денес ми ја омириса цела соба на пластика, се осеќам ко во дуќан Се за 1 евро да живеам. Пред некое време знам и друг се жалеше на ваков проблем. Чаре?
Да надополнам, монтажата одеше коректно до делот со вакумирањето кој траеше 5-6 минути. Можно е од недоволно вакумирање на цевките да се јави ваков проблем или друго е во прашање?
Даикинот е поефтин.Здраво, дали вреди за парите??Прегледај го приврзокот 224243Прегледај го приврзокот 224243