Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Растурија во второ. Не знам што направи Конте на полувреме, ама секоја чест за играта во второ. Овие Славија играа индијански фудбал, сите напред, позади кратери. :)
Во секој случај, браво за мудата што ги покажаа, вакви ментални трансформации се разликите меѓу клубови што вадат резултати и оние што остануваат на чекор до резултати. За тоа заслугата е на Конте.
Ова ги враќа дефинитивно во игра. Сега треба утакмицата на полусезоната да ја изиграат со Барса, која е друга екипа на гости и која би требало да одмара играчи на, за нив, небитна утакмица.

Лаутаро и Лукаку се фантастични. Практично го влечат тимот напред. Мило ми е што Лукаку покажува каква класа на играч е. Многу неосновано е оспоруван, ради глупи забелешки. Човекот е машина.
Али јас сум особено изненаден од напредокот на Лаутаро. За една сезона скокна две скалила, станува класа играч на 22 години. Ќе повторам, нека му дадат нов договор што побрзо, што ќе го врзе дологорочно во клубот, зошто дијамант имаат во раце.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.790
Поени од реакции
115.743
Глеате што зборев дека Славија (не е Спарта Урко пуши фламбиран пенис хехе) е ултра офанзивна екипа и кога води и кога губи? Видовте каков бродолом им се деси за 10 минути? Среќа за нас што вака испадна на крај, оти по првиот дел и воведните 15 минути од второ не изгледаше така. Не искина она ќелавоно срамно гомно судиско, место 0-2 и лабава текма, он пенал свирна и све си еба матер. Али ептен ми се свиѓа одговорот на Интер во второ, конечно тоа фамозно второ полувреме во ЛШ добро да го изиграме после двете слаби против Дортмунд и Барса на гости. Имавме 2 пречки, зицер на Лаутаро 1 на 1 со голман, да беа малку поприсебни играчите можеше и петарда да им акнеме.

Нешто што најмногу ми се допаѓа е што сите играат ко еден, играат како да нема утре, неверојатна хемија има меѓу играчите. Огромно браво за Конте, останува уште последниот меч против Барса која денес го завери првото место и верувам дека со десеткуван тим ќе искочи на Меаца. Мада, никако не смеат да помислат дека ќе ни ја пуштат утакмицата, оти тоа нема да се деси, ќе мора да си ја заработиме победата.

П.с. Лаутаро-Лукаку :drk::drk::drk::drk::drk::cuc::cuc::cuc:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
Da go proslavime prviot het trik na Lukaku.

I dajte bre sto bidna so sensi valjda nema da igrame protiv Roma i Barsa so Valero i Vecino.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Лани партнерот на Мартинез беше чекач тежок, затоа и подобро функицонира со Лукаку.

Си мавам шамари секоја недела ради Мартинез пошто го оспорував како играч, али ете тоа да ти било ради Икарди.

Амалааааа!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Зошто го поништи последниот гол? Исклучив стримот не видов...

Браво за Конте, заслужена победа и покрај глупостите на судијата. Вакви фаци треба да имаат забрана да се приближат до стадион а не да судат натпревар во ЛШ.

Лукаку покажа класа денес. Секоја чест и за Лаутаро, Броз и Годин.
Валеро, Весино и Бираги мораше да бидат подобри, останатие беа супер.

Да се надеваме дека Сенси ке се врати со Барса и да обезбедиме пласман понатаму, да не биде залудна оваа херојска победа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Bez razlika kolku dobro izigraa Lautaro-Lukaku, so Borja Valero i Vecino malce teshko kje ni bide.
Ustvari Inter gi dade golovite edniot po izleguvanjeto na Valero, drugiot po izleguvanjeto na Vecino.
So Barella ili Sensi (nedaj boze dvajcata) mechot kje go reshevme mnogu porano.
Znaci najgolem kriminal ispadna kupuvanjeto na Valero, da nemoze da se spoi so topka toa neshto strashno. Pa Velice Shumulikovski imashe povekje stabilnost so topkata otkolku nego a ovoj igral Shpanija i Italija protiv timovi koi Velice gi videl na soni.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.790
Поени од реакции
115.743
Bez razlika kolku dobro izigraa Lautaro-Lukaku, so Borja Valero i Vecino malce teshko kje ni bide.
Ustvari Inter gi dade golovite edniot po izleguvanjeto na Valero, drugiot po izleguvanjeto na Vecino.
Znaci najgolem kriminal ispadna kupuvanjeto na Valero, da nemoze da se spoi so topka toa neshto strashno. Pa Velice Shumulikovski imashe povekje stabilnost so topkata otkolku nego a ovoj igral Shpanija i Italija protiv timovi koi Velice gi videl na soni.
Нема врска брат, да бидеме реални Валеро не е воопшто лош играч само проблемот е што он не е играч на Конте, него Спалети го донесе, и друга работа е што е веќе во поодминати години. Третата работа е што он е фудбалер што негува типичен шпански тип на фудбал, со многу додавања, да биде така спор, да не треба многу да трча и да урла како што всушност тоа го налага системот на Конте, па затоа и не може да игра во овој тим. Да имаше 26 можеби и ќе играше, вака нема што да бара. Примети ваљда два пати у прво и еднаш у второ како ја чекаше топката да му дојде наместо да појде на неа, а за она во второ ќе примевме и гол за малце, Ханда кога го одбрани тоа 1 на 1 со тој Масопуст.

Сенси нема да игра со Спал, али после тоа ќе е спремен.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Валеро беше купен 5 милиони евра и играше еден куп натпревари во двете сезони кога Интер се пласираше во ЛШ после 7 години, и тоа играше доста добро. Стар е веќе, тоа е проблемот со него, не техника. Не знам од кај дека нема стабилност со топка, кога тоа ми е најголемиот квалитет, техника на топка.
Не го разбирам хејтот на Валеро кај фановите, ама ич. Празен хејт. 6та опција, не се буни за тоа, ветеран што не прави проблеми.
Кандрева и Бираги, на пример, денес беа ужасни, а добиваат еден куп шанси да играат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Нема врска брат, да бидеме реални Валеро не е воопшто лош играч само проблемот е што он не е играч на Конте, него Спалети го донесе, и друга работа е што е веќе во поодминати години. Третата работа е што он е фудбалер што негува типичен шпански тип на фудбал, со многу додавања, да биде така спор, да не треба многу да трча и да урла како што всушност тоа го налага системот на Конте, па затоа и не може да игра во овој тим. Да имаше 26 можеби и ќе играше, вака нема што да бара. Примети ваљда два пати у прво и еднаш у второ како ја чекаше топката да му дојде наместо да појде на неа, а за она во второ ќе примевме и гол за малце, Ханда кога го одбрани тоа 1 на 1 со тој Масопуст.

Сенси нема да игра со Спал, али после тоа ќе е спремен.
Dobro normalno deka uvelicuvam vo sporedbata zasto mnogu se napnav za tie dve situacii shto gi spomna. Ednata beshe sto postotna shansa shto nekako Handanovic ja odbrani. Bash toj moment mozheshe da ja smeni cela tekma. 2:1 i cao prijatno. Mora shto pobrzo da se oporavi Sensi i bolji Gagliardini nego mali gonzales bar ovoj stapov kje skokne po topka.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.517
Поени од реакции
6.972
Ваков тандем напред се молам од дете да имаме. Ептен сум среќен што играат еден за друг без себичење без курч, браво за Лукаку и Лаутаро.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
Ебете се ВАР соба матер ви ебем. Аууууу дајте го назад Икарди брее, па види го дрвово преплатено, па знаел со надворешна да асистира, лелелеле
Sezonava igra ko igrac sto vredi nad 100m :).
Ole at the wheel, kapa dole za magot sto na 26 godini resi da go izbrka ko kuce od klubot, izmislen e za site sto mu igraat na toj del od terenot momentalno ali ko sto rece podole gleam, toa e razlikata, trenerot, konte znae da vlece maksimum od sve sto raspolaga u rosterot momentalno, i imase od start kritalno jasna idea kako da go definira fudbalot sto ke go igra klubov analogno na ona so koe raspolaga momentalno od igraci.
Лани партнерот на Мартинез беше чекач тежок, затоа и подобро функицонира со Лукаку.

Си мавам шамари секоја недела ради Мартинез пошто го оспорував како играч, али ете тоа да ти било ради Икарди.

Амалааааа!!!
Poise e kriv spaleti ograniceniot za toa ama spored prikazanovo daleku pouniverzalen ispagja deka e lukaku. Eve konkretno i golovite sto gi ima dadeno nadvor od sesnaeset, ili so driblinzi ko so torino na primer ili denes ponisteniot, ali i asistenciite.
Denes tretiot gol, prvo odzima dole desno topka, posle perverzija od asistencija, ova icardi ne go prai, dreme pred gol i u nikoj slucaj ne brka bocno igraci, pogotovo ne u 90ta minuta koga e izmoren. A i za prviot gol isto sto sve naprai gore, gi izdominira rutinski.

Vrie crniov sezonava, bukvalno iscrta zasto konte grebese za nego, izmislen igrac za nego, nesto sto ni icardi nemase da mu go dostavi so ogled deka ovoj e daleku posuperioren i u onie dueli koga se spusta topka do lautaro, za duel igra da ne zboram, ko na pinbal se odbivaat od nego defanzivci koga ke se zagradi, a u mnogu navrati tie segmenti od negovata igra se klucni u igrata od napad za timov.
Za lautaro ti imav kazano deka preterues, mnogu od tuka se lazevme taka za par fudbaleri, ko ja eve za brozovic na primer, zaso imavme treneri nesposobni da vadat maksimum od igracite, a glej go broz denes, najpcuen bese na temava a sea igra ko da nema utre za klubov i bitna alka e u sistemot na konte, skoro i nezamenliva.

Sea barsa ne veruvam deka ke ni doat so najslien sostav ali ova se barase, mec da se bide ili ne doma so tim od tipot na barsa, pa sto bide bide, mesi ne veruvam da igra, ama tie sto ke im igraat ke se ostavat protiv nas jer grebat i oni za prv tim, pa ke se dokazuvaat. Ali bar ne sme eliminirani denes, ke gleame prepolna meaca, fantasticna atmosfera i posle 10 godini konecno vrijaza od natprevar od LS na domasen teren, so ogled na znacenjeto na natprevarot i timot sto doaga. Nisto cudno i rekord da butnat spored zarabotka od prodadeni bileti sea.

p.s. Inace pak na tema icardi - lukaku, izvodlivo e gledajki go sea lukaku, dvajcata da ni igraat napred, ama taka lautaro ke go jadese za site pari, taka da bolje e vaka. :pipi:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Не ја гледав утакмицава :mad:
Иако јас бев прв овде што го подржа трансферот на Лаутаро(другиве го немавте гледано), искрено ПРЕИЗНЕНАДЕН сум од ова што го прикажува. Ни на крај памет не очекував олку да напредни.
Иако има уште многу да се работи на него. Премногу себичи и има еден куп селски потези во играта. Уште кога ќе видиш како прима топка или води и јасно ти е дека има еден куп работа во него. Некако нечисто игра, како од некое село да дошол.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Sezonava igra ko igrac sto vredi nad 100m :).
Ole at the wheel, kapa dole za magot sto na 26 godini resi da go izbrka ko kuce od klubot, izmislen e za site sto mu igraat na toj del od terenot momentalno ali ko sto rece podole gleam, toa e razlikata, trenerot, konte znae da vlece maksimum od sve sto raspolaga u rosterot momentalno, i imase od start kritalno jasna idea kako da go definira fudbalot sto ke go igra klubov analogno na ona so koe raspolaga momentalno od igraci.

Poise e kriv spaleti ograniceniot za toa ama spored prikazanovo daleku pouniverzalen ispagja deka e lukaku. Eve konkretno i golovite sto gi ima dadeno nadvor od sesnaeset, ili so driblinzi ko so torino na primer ili denes ponisteniot, ali i asistenciite.
Denes tretiot gol, prvo odzima dole desno topka, posle perverzija od asistencija, ova icardi ne go prai, dreme pred gol i u nikoj slucaj ne brka bocno igraci, pogotovo ne u 90ta minuta koga e izmoren. A i za prviot gol isto sto sve naprai gore, gi izdominira rutinski.

Vrie crniov sezonava, bukvalno iscrta zasto konte grebese za nego, izmislen igrac za nego, nesto sto ni icardi nemase da mu go dostavi so ogled deka ovoj e daleku posuperioren i u onie dueli koga se spusta topka do lautaro, za duel igra da ne zboram, ko na pinbal se odbivaat od nego defanzivci koga ke se zagradi, a u mnogu navrati tie segmenti od negovata igra se klucni u igrata od napad za timov.
Za lautaro ti imav kazano deka preterues, mnogu od tuka se lazevme taka za par fudbaleri, ko ja eve za brozovic na primer, zaso imavme treneri nesposobni da vadat maksimum od igracite, a glej go broz denes, najpcuen bese na temava a sea igra ko da nema utre za klubov i bitna alka e u sistemot na konte, skoro i nezamenliva.

Sea barsa ne veruvam deka ke ni doat so najslien sostav ali ova se barase, mec da se bide ili ne doma so tim od tipot na barsa, pa sto bide bide, mesi ne veruvam da igra, ama tie sto ke im igraat ke se ostavat protiv nas jer grebat i oni za prv tim, pa ke se dokazuvaat. Ali bar ne sme eliminirani denes, ke gleame prepolna meaca, fantasticna atmosfera i posle 10 godini konecno vrijaza od natprevar od LS na domasen teren, so ogled na znacenjeto na natprevarot i timot sto doaga. Nisto cudno i rekord da butnat spored zarabotka od prodadeni bileti sea.

p.s. Inace pak na tema icardi - lukaku, izvodlivo e gledajki go sea lukaku, dvajcata da ni igraat napred, ama taka lautaro ke go jadese za site pari, taka da bolje e vaka. :pipi:
Не би фунционирало тоа. Ист тип на играчи се. Лаутаро совршено ги надополнува неговите недостатоци, зошто има карактеристики да се враќа назад и да игра како 10ка.
Иначе, Лукаку ако продолжи со ова темпо, ќе ја надмине најдобрата сезона на Икарди во Интер, уште во првата година. Прилично импресивно.
За мене се на истото ниво како напаѓачи. Сите знаеме дека проблемот со Икарди не беше неговиот фудбалски квалитет, тука работите што се случуваа надвор од теренот.

Kajgana Shop

На врв Bottom