Fala za sovet , inaku bas denes ja otvoriv vnatresnata da piano finis bela Perl effect epeten elegantno izgleda mozebi ne realno poskapa od obicna bela plastika ama poubavo izgleda so piano , i daljinskoto e so ist finis , od merak da si igras so fan brzinite ( imase "pozitiven" komentar od nekoj )Со здравје да си ја служиш.
Про тип:
Ден пред монтажа извади ја внатрешната од кутија и заштити ја со стреч фолија. Онаа тенката што се користи во кујна. Самата налегнува на мазна површина.
И тоа 2-3 слоеви на предниот капак (лицето) со тоа што ќе се погрижиш да може да се отвора.
Иначе ќе дојде мајсторот, ќе ја преврти однопаку за да мести жица за струја и ќе ти ја изгреби.
А тоа е клима со пијано финиш.
Откако ќе ја стават на ѕид остави ги да ја извадат фолијата.
Слушај паталец![]()
Автоматски споено мислење:
Taka nesto i pomisliv deka raboti u nekoj mod i deka second stage ne se vklucuva ispod odredena temperatura a vtoro mi idese da ne utnaa nesto u montazaНа Бивакс им касни испораката и немаат една клима на лагер затоа мора некој да им прави реклама
Тое се вика SCOP...пред неколку страни беше напишано дека SF50 od 70k на овие надворешни неповлекува појше од 800w..

....само тогаш во Јуни многу и нема да вреди како грее климата нели ?