Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja sam rekao da je radio u svoje vreme, vise ne pomaze. Kad su te alatke napravljenje korostene su stare verzije panela gde se user i pass upisivao rucno, tipa nikola123/nikola321 i bilo je lako naci listu, ljudi skontali zahvaljujući pametnjakovicima kao sto su sad pojedini i zakrpili te rupe. Zato i sluze pojedini likovi koji kace javno macove, liste, skenere, ne da bi vama pomogli, naprotiv, skontaces vremenom.. batalite skenere i alatke, nece vam dati niko nista vredno. Mi kad smo pocinjali bilo nam dosta da nam neko da listu da gledamo jednu utakmicu, nekima nije dosta hiljade macova na netu..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Neće proć još puno vremena kad će ti ""alati"'koji se toliko traže biti dostupni svima.Mogu se već kupiti za dvadesetak dolara.Sa čim će se tada pojedinci ponositi.Gluposti,koda imate neznam šta,ali uživajte ako mislite da je to nešto!

E vala kad bi i meni neko "sapnuo" taj alat!;)

Pa da OVO DOLE "isskeniram " ko coek!:busi:

A "rezultat" dijelim na pp.

Da vam zene ne vide!:цицки:

uDZq1.gif

za ovu ti treba dobar skener novije generacije za ovu listu imam dobre skenere svih vrsta hehehehh
Автоматски споено мислење:

Neće proć još puno vremena kad će ti ""alati"'koji se toliko traže biti dostupni svima.Mogu se već kupiti za dvadesetak dolara.Sa čim će se tada pojedinci ponositi.Gluposti,koda imate neznam šta,ali uživajte ako mislite da je to nešto!
Drugar nije poenta da ga kupim ima da se kupi 15 dolara poenta je da mi sami naucimo a kad nesto malo i naucimo naseg meraka pronasli smo drugu ameriku....

Izvoli i kupi, skeniraj za budale koje su napravile te skenere, sta mislis sta ce da ti pokupi pored macova koje nadjes? Jel vredno?

za ovu ti treba dobar skener novije generacije za ovu listu imam dobre skenere svih vrsta hehehehh

Drugar nije poenta da ga kupim ima da se kupi 15 dolara poenta je da mi sami naucimo a kad nesto malo i naucimo naseg meraka pronasli smo drugu ameriku....
i kad to isto nađe samo 2ooo hinsana, a lista od 1 konekcije za 1korisnika??

hakeri bi rekli - nije sve u brute force :D
daaaaaaaaaaaavno sam ja govorio ovdje da se sve krije u komandama koje se zalijepe na ip:port/ i dobijes sve,a hakeri pravi se ne bave ovim stvarima

Da mi je to toliko bitno kupio bi
Znaš ti puno,i ono što daš je kvalitetno!
nemam puno a trudim se da dajem ono sto i ja gledam i koristim,a macova imam na hiljade ali nije to to,bezvrijedno je potpuno,samo gubljenje zivaca za onog kome se da neki mac,Jos da mogu naci na laptopu gdje sam spremio usere iz jednog domaceg ugasenog servera,koje sam vam slao na pp sa vise konekcija,otkrio sam sada da te vase usere koristi drugi server i sve su ostale sa 20 i vise konekcija,ali nemogu da nadjem gdje sam ih spremio

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom