Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Drugar nije poenta da ga kupim ima da se kupi 15 dolara poenta je da mi sami naucimo a kad nesto malo i naucimo naseg meraka pronasli smo drugu ameriku....Neće proć još puno vremena kad će ti ""alati"'koji se toliko traže biti dostupni svima.Mogu se već kupiti za dvadesetak dolara.Sa čim će se tada pojedinci ponositi.Gluposti,koda imate neznam šta,ali uživajte ako mislite da je to nešto!
Neće proć još puno vremena kad će ti ""alati"'koji se toliko traže biti dostupni svima.Mogu se već kupiti za dvadesetak dolara.Sa čim će se tada pojedinci ponositi.Gluposti,koda imate neznam šta,ali uživajte ako mislite da je to nešto!
Puno manje znam od tebe,moze se reci,neznam nista,a danas sam za 15 minuta nasao nekoliko lista sa 100,50,20,500,1000 konekcija ,a nisam skeniraoNagradno pitanje - ne skeniram, (tacnije, pomalo skeniram) malo znam a skoro sve imam, kako to ?!![]()
Tako brate i ti macovi, koji ce nam ..... !?Puno manje znam od tebe,moze se reci,neznam nista,a danas sam za 15 minuta nasao nekoliko lista sa 100,50,20,500,1000 konekcija ,a nisam skenirao
Znas gde da nadjesPuno manje znam od tebe,moze se reci,neznam nista,a danas sam za 15 minuta nasao nekoliko lista sa 100,50,20,500,1000 konekcija ,a nisam skenirao
i kad to isto nađe samo 2ooo hinsana, a lista od 1 konekcije za 1korisnika??za ovu ti treba dobar skener novije generacije za ovu listu imam dobre skenere svih vrsta hehehehh
Автоматски споено мислење:
Drugar nije poenta da ga kupim ima da se kupi 15 dolara poenta je da mi sami naucimo a kad nesto malo i naucimo naseg meraka pronasli smo drugu ameriku....
ali stvarno nista neznam,macove mogu skenirati ali jedna konekcija bas ne vrijedi,i ne skeniram,trazim na druge nacine bez ikakvog znanjaZnas gde da nadjes![]()
Da mi je to toliko bitno kupio biIzvoli i kupi, skeniraj za budale koje su napravile te skenere, sta mislis sta ce da ti pokupi pored macova koje nadjes? Jel vredno?
Znaš ti puno,i ono što daš je kvalitetno!Puno manje znam od tebe,moze se reci,neznam nista,a danas sam za 15 minuta nasao nekoliko lista sa 100,50,20,500,1000 konekcija ,a nisam skenirao
gresite sa listama na jednu konekcijuali stvarno nista neznam,macove mogu skenirati ali jedna konekcija bas ne vrijedi,i ne skeniram,trazim na druge nacine bez ikakvog znanja
daaaaaaaaaaaavno sam ja govorio ovdje da se sve krije u komandama koje se zalijepe na ip:port/ i dobijes sve,a hakeri pravi se ne bave ovim stvarimahakeri bi rekli - nije sve u brute force![]()
nemam puno a trudim se da dajem ono sto i ja gledam i koristim,a macova imam na hiljade ali nije to to,bezvrijedno je potpuno,samo gubljenje zivaca za onog kome se da neki mac,Jos da mogu naci na laptopu gdje sam spremio usere iz jednog domaceg ugasenog servera,koje sam vam slao na pp sa vise konekcija,otkrio sam sada da te vase usere koristi drugi server i sve su ostale sa 20 i vise konekcija,ali nemogu da nadjem gdje sam ih spremioDa mi je to toliko bitno kupio bi
Znaš ti puno,i ono što daš je kvalitetno!