Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
treba mi placen server na pola godine za prijatelja, ima neko neki savet . moze na pp

ne trazim ukradene liste ili mac adrese, lista ide u mag box
Za Boga Miloga ne učestvuj u tome ako Ti je prijatelj, to su trzavica štucavica liste, možda sa apaurinom izdrži jedan mesec, ako ide dalje mora preći na kokain
Автоматски споено мислење:

Pozdrav svima,
nekada, prije desetak godina sam bio aktivan na forumu serbiancafe.ws cini mi se i bio lud za strimovima , listama , simple playerom :D u medjuvremenu se oženio i nakon 10 godina izbivanja iz ovih voda, raznih gulaga i bračnih konc.logora našao ovaj forum ... :D vidim ovdje pise Sota , cini mi se da je on bio jedan od glavnih likova na tom starom spomenutom forumu ..
Nego , da mi prišapne neko na uho neku stabilnu sportsku listu kao starom veteranu dok se vratim u formu , jebga ...forma je prolazna ,a klasa vječna :D
ja u Ti stalno slati liste ako mi daš mail i obećaš da ćeš umesto ovoga ići na pecanje, videćeš razliku b.t.w instaliraj Android da koristiš STBEmu, prva lista posle javne slike sa pecanja

Последно уредено:
@ogorelica

ako krenem na pecanje moš me hebat ...nema ništa onda od mene već pemzija :D

evo instalirao sam STBEmu pa daj tu neku listu ako je budem znao stavit unutra , uznapredovali ste mnogo otkad sam ja zadnji put krao strimove :D

@ogorelica

evo instalirao sam STBEmu pa daj tu neku listu ako je budem znao stavit unutra , uznapredovali ste mnogo otkad sam ja zadnji put krao strimove :D
a ako kreneš ovo ponovo,nek Ti je Bog i Allah na pomoći, al Tvoja odluka, ovako će mo, ja naslikam kako to ide , a ako Ti pošalju MAC ,šibaj (i ja ću) ,sad ide napravim Ti video, bude sve ,strpi se, nisi valjda provokator, al ja sam veći od toga,stiže

Ovo sto ti saljes su velika sranja sve sam isprobao ada da nista od njih ne radi forumasi ne zamarajte se ovim glupostima

Sve sto sam isprobao ama bas nista nisam uspeo da uradim cak sam ubacivo makove i m3u liste koje rade al bez uspeha ko neveruje neka se zanima .....

@ogorelica

liste če narod poslati, bit će i u pp

Последно уредено:
Ovo sto ti saljes su velika sranja sve sam isprobao ada da nista od njih ne radi forumasi ne zamarajte se ovim glupostima

Sve sto sam isprobao ama bas nista nisam uspeo da uradim cak sam ubacivo makove i m3u liste koje rade al bez uspeha ko neveruje neka se zanima .....

Hvala ti sto si spodelio iskustva sa ovim programom!

P.S. Ja nisam ga ni instalirao, nasao na youtube ali evo kazes ne vredi pa ne moram ga instalirati ;)

To nisu sranja, sve je to radilo svoj posao u svoje vreme, problem je u vama sto ste maltene juce dosli i ponasate se kao srednjoskolci koji preskacu razrede pa padnu na prijemnom. Jbg, kako se kaze, ne jebe lep vec uporan, al to se ne odnosi na moljakanje da vam se daju najjaci alati koji postoje.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Hvala ti sto si spodelio iskustva sa ovim programom!

P.S. Ja nisam ga ni instalirao, nasao na youtube ali evo kazes ne vredi pa ne moram ga instalirati ;)
Momci, program koji koristite je potpuno nebitan, rekoh vec u par navrata pa da se ne ponavljam. Ono sto je bitno je sta i kako pitas, dakle, moras pitati na jeziku koji neko razumije da bi dobio smislen odgovor od njega, zar ne? Ako ti tupis na recimo francuskom a pajdo sa druge strane govori samo engleski ocito da nece biti rezultata. Prije nego se bacite u hakerske vode proucite neke osnovne komande vaseg web browsera, jako pomogne vjerujte. Ima jedna magicna tipka F12, kada je stisnes nakon sto si upisao adresu portala dobijes jako puno korisnih informacija o jeziku koji tvoj korespodent razumije pa prema tome prilagodite pitanje. Ovako samo bezveze silujete te servere a nikakvog rezultata. Doduse, vecina se kune da to radi iz hobija i zajebancije, ajde da vidimo hoce li ovo pomoci, mada nesto sam skeptican, jbg.

To nisu sranja, sve je to radilo svoj posao u svoje vreme, problem je u vama sto ste maltene juce dosli i ponasate se kao srednjoskolci koji preskacu razrede pa padnu na prijemnom. Jbg, kako se kaze, ne jebe lep vec uporan, al to se ne odnosi na moljakanje da vam se daju najjaci alati koji postoje.

upravu si ti daj pokazinam kako to radi da i mi vidimo ja sam probao i ne radi

upravu si ti daj pokazinam kako to radi da i mi vidimo ja sam probao i ne radi
Ja sam rekao da je radio u svoje vreme, vise ne pomaze. Kad su te alatke napravljenje korostene su stare verzije panela gde se user i pass upisivao rucno, tipa nikola123/nikola321 i bilo je lako naci listu, ljudi skontali zahvaljujući pametnjakovicima kao sto su sad pojedini i zakrpili te rupe. Zato i sluze pojedini likovi koji kace javno macove, liste, skenere, ne da bi vama pomogli, naprotiv, skontaces vremenom.. batalite skenere i alatke, nece vam dati niko nista vredno. Mi kad smo pocinjali bilo nam dosta da nam neko da listu da gledamo jednu utakmicu, nekima nije dosta hiljade macova na netu..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom