Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Javi se kureta on ima to ali kanali mu kasnat po 1 minuta i vise .Trazi go na skype pod imenom Danijel Nakatreba mi placen server na pola godine za prijatelja, ima neko neki savet . moze na pp
ne trazim ukradene liste ili mac adrese, lista ide u mag box
Realno je lik krs, bio je u pocetku dobar ali sad je uzasno, videoteka 0. Slaba ponuda, na nekim kanalima ide drugi program. Ne znam koliko naplaćuje mesec ali po meni ima mnogo boljih serveraJavi se kureta on ima to ali kanali mu kasnat po 1 minuta i vise .Trazi go na skype pod imenom Danijel Naka
Nikad nije kasno da se ljubi strasnoIzgleda...Ali znaš kako Žika kažeПрегледај го приврзокот 222641
Evo ja nisam stvarno cuo za ovaj kanal... Jbg nepratim bas u zadnje vrijeme. E sad sam vidio sliku pa ću se potrudit da nadjemStvarno se pitam zasto moderator dozvoli kacenje nekakvih slika i hvalisanje slikama nekih kanala.Ovdje bi trebala biti svrha pomagati ljudima a ne hvalisanje sa svakim novim kanalom i slikom
u cemu bi trebali uzivati?Panela milion ima samo da je znati user i pass