Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gresis Crnogorac ja sam sebi napravio config na osnovu nekih drugih configa
Nije kao originalni jer taj originalni je unikat niko nema takav ali nalazi ono sto mi treba
A za ostalo sto si rekao to je u stvari potvrda mojeg posta gore jer sam ja rekao da 99% hvalisavaca ne znaju za config a ti si bio malo radikalniji pa si napisao surovu istinu prepisivaci
Badava vam confingi kad silujete server za tisuce ip adresa tako se to ne radi,onda se zalite da vam navece serveri trzaju a svi navalite na njih neko napise neki server i kaze odlican je i vas 10 i vise navalite sa milijon ip adresa,pingujete rusite server,server treba skakljat kako jedan strucnjak jednom meni kaze i to je ziva istina
Автоматски споено мислење:

Pa nije ih ostavio da bi vam radile vec da bi im silovali server.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
upravo o tome pisem bravo

treba mi placen server na pola godine za prijatelja, ima neko neki savet . moze na pp

ne trazim ukradene liste ili mac adrese, lista ide u mag box

Pozdrav svima,
nekada, prije desetak godina sam bio aktivan na forumu serbiancafe.ws cini mi se i bio lud za strimovima , listama , simple playerom :D u medjuvremenu se oženio i nakon 10 godina izbivanja iz ovih voda, raznih gulaga i bračnih konc.logora našao ovaj forum ... :D vidim ovdje pise Sota , cini mi se da je on bio jedan od glavnih likova na tom starom spomenutom forumu ..
Nego , da mi prišapne neko na uho neku stabilnu sportsku listu kao starom veteranu dok se vratim u formu , jebga ...forma je prolazna ,a klasa vječna :D

Da nema neko mozda strim za madjarski sportski kanal M4 Sport.
Hvala

Javi se kureta on ima to ali kanali mu kasnat po 1 minuta i vise .Trazi go na skype pod imenom Danijel Naka
Realno je lik krs, bio je u pocetku dobar ali sad je uzasno, videoteka 0. Slaba ponuda, na nekim kanalima ide drugi program. Ne znam koliko naplaćuje mesec ali po meni ima mnogo boljih servera

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Stvarno se pitam zasto moderator dozvoli kacenje nekakvih slika i hvalisanje slikama nekih kanala.Ovdje bi trebala biti svrha pomagati ljudima a ne hvalisanje sa svakim novim kanalom i slikom

Nikad nije kasno da se ljubi strasno
Автоматски споено мислење:

Stvarno se pitam zasto moderator dozvoli kacenje nekakvih slika i hvalisanje slikama nekih kanala.Ovdje bi trebala biti svrha pomagati ljudima a ne hvalisanje sa svakim novim kanalom i slikom
Evo ja nisam stvarno cuo za ovaj kanal... Jbg nepratim bas u zadnje vrijeme. E sad sam vidio sliku pa ću se potrudit da nadjem

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom