да за 2019, сега прочитавIscrpeni se odamna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да за 2019, сега прочитавIscrpeni se odamna
Верувам дека секогаш има потреба од тоа. Сите немаме еднаква финансиска моќ. Верувам дека има простор некои модели да се направат подостапни, ама пуста алчност и ненаситност...... да се нема усул.....Veruvaj, nemaat potreba od popusti davanje.
QB кодот е во кутијата од USB стикчето како налепница е.Imam mal problem so konektiranje na klimata so wifi, ja simnav aplikacijata "Midea i NetHome Plus" za da konektiram treba da stisnam kopceto "Led/Follow Me" 7 pati i se pojave na displejot na klimata "AP" potoa treba na telefonot da skeniram nekoj kod QR kojsto nemozam da go najdam kade e, mislam deka treba da e na klimata na displejot ili neznam, samo mi pokaze "P7" i tolku, se raboti za ovoj model
![]()
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Red по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
Цените на Mitsubishi се диктирани од централата во Италија (за овој регион е Италија) и можеби блесаво звучи но цените за Македонија се далеку пониски од цените во Западна Европа.Верувам дека секогаш има потреба од тоа. Сите немаме еднаква финансиска моќ. Верувам дека има простор некои модели да се направат подостапни, ама пуста алчност и ненаситност...... да се нема усул.....
Абе веќе и свеќа у црква ќе им палам. Ваков потег не се праи ради имање муда, него поради имање потреба.Nema kako da ti stane jasno, nitu Gree bi ti dal objasnuvanje zosto, sepak e toa del od nekoja nivna strategija.
Bitno e deka imale m..a da go napravat toa, da uspeat da ni ovozmozat da imame VRVEN model na GREE za NEVEROJATNA cena.
Zatoa treba da se iskoristi I pozdravi ovaa moznost koja ni ja davaat.
Mozes i sveka, sekoj po zelba.Абе веќе и свеќа у црква ќе им палам. Ваков потег не се праи ради имање муда, него поради имање потреба.
Сте се откажале од 500% профит. Секако дека треба муда.Mozes i sveka, sekoj po zelba.
Potreba nema, samo ogromni m..a.
Kakvi dusebriznici......hahahha.Сте се откажале од 500% профит. Секако дека треба муда.
Сега газдата нема да има 1000 евра профит од клима туку само 100 евра.
Ni 40karti ni 70karti ni gratis Da se dava Pak Ke se najdi nekoja mana.Kakvi dusebriznici......hahahha.
Zimajte dodeka ima, posle pak 70'000.
Да е 27 карти арно ќе е,ама 500€ е клуб цена!Што ќе кажете за овој модел на Мидеа ULTIMATE COMFORT FullDC SMART ?
Беше 27.000 пред некое време ама ова им се изгледа нови залихи.
![]()
Deca bevme jas i Pero, samo slushnav iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiДруштво купив Daikin ftxf35a.Па ќе видиме зимово дал ќе измрзнеме.Се размислував за gree g tech mitshubishi и daikinov.Нема лош фидбек за ниеден од брендовиве на форумов па затоа ги земав нив 3 во предвид.Сакав greeto поради многуте опции што ги нуди но сепак се одлучив за daikin ради брендот.
kolku kv ke grees? i so sreka da si ja koristisДруштво купив Daikin ftxf35a.Па ќе видиме зимово дал ќе измрзнеме.Се размислував за gree g tech mitshubishi и daikinov.Нема лош фидбек за ниеден од брендовиве на форумов па затоа ги земав нив 3 во предвид.Сакав greeto поради многуте опции што ги нуди но сепак се одлучив за daikin ради брендот.