Veruvaj mi, imaat potreba, ama nemaat m..a, kako sto kaza nekoj.Veruvaj, nemaat potreba od popusti davanje.
Veruvaj mi, imaat potreba, ama nemaat m..a, kako sto kaza nekoj.Veruvaj, nemaat potreba od popusti davanje.
dobar komsilok imas izgledaПред некој ден комшијава се поднови со клима изгледа Fairy или U-Crown денес дур седев на тераса многу бучава а видливо се гледа вентилаторов работи на малце за разлика од другио комшија има Lomo далеку потивка не дели една улица воздужа линија 3х метри .. сум слушнал Hansol кај другарка далеку потивки од оваа крши мене .. wierd shit ... за 2-3 недели многу комши се со клими сега
Subvencii vo momentov nema.Исто, ме интересира дали има некој информација дали во моментов има субвенции за инвертер клими во Скопје?
Не ми е јасно како и зошто од 70к паѓа на 40к, не можам да сфатам.Subvencii vo momentov nema.
Sto se odnesuva do U-Crown, modelot e perfekten I za cenata koja e vo momentot kaj nas vo MK e podarok.
Zemi dodeka ima, nema da zazalis nikogas.
Cenata e prosto luda.
Да се исчистат залихите со R410AНе ми е јасно како и зошто од 70к паѓа на 40к, не можам да сфатам.
Иначе, иам нарачано Фери веќе за 30к само на листа на чекање сум али кога ја видов промоцијава, некако се мислам дали да дадам уште 10к и да ја земам оваа.
Iscrpeni se odamnaОва се условите за субвенции за инвертери во Град Скопје - Град Скопје - Заштита на животната средина
Градот Скопје, како една од мерките против загадувањето на воздухот, наскоро ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување. На јавниот повик ќе се прифаќаат фискални сметки за купен инвертер од 1 јануари 2019 година, граѓаните...zivotnasredina.skopje.gov.mk
- Јавниот повик ќе биде објавен на 01.03.2019 година, а ќе трае до 30.11.2019 година, односно до исцрпување на средствата за оваа намена.
Nema kako da ti stane jasno, nitu Gree bi ti dal objasnuvanje zosto, sepak e toa del od nekoja nivna strategija.Не ми е јасно како и зошто од 70к паѓа на 40к, не можам да сфатам.
Иначе, иам нарачано Фери веќе за 30к само на листа на чекање сум али кога ја видов промоцијава, некако се мислам дали да дадам уште 10к и да ја земам оваа.
А добро, доколку јас утре го купам У краун-от и за 5 дена, месец или колку и да е, пушташт субвенции, ќе можам да палицирам или јок?Iscrpeni se odamna
Ima, i e dobro da ima.Dali ovaa parapetna konzolna inverter klima ima graci na kompresor i kondez bidejki vo specifikacii i opis na proizvodot ne pisuva.
GREE GEH12AA-K6DNA1A по супер цена од 46.990 ден.
ПАРАПЕТНИ/КОНЗОЛНИ, 3.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
Nikoj ne gi znae uslovite, zatoa nikoj nema da moze da ti garantira.А добро, доколку јас утре го купам У краун-от и за 5 дена, месец или колку и да е, пушташт субвенции, ќе можам да палицирам или јок?
Можеби прашувам глупо прашање ама....