Најекономично греење и ладење

Член од
2 јануари 2012
Мислења
234
Поени од реакции
281
Пред некој ден комшијава се поднови со клима изгледа Fairy или U-Crown денес дур седев на тераса многу бучава а видливо се гледа вентилаторов работи на малце за разлика од другио комшија има Lomo далеку потивка не дели една улица воздужа линија 3х метри .. сум слушнал Hansol кај другарка далеку потивки од оваа крши мене .. wierd shit ... за 2-3 недели многу комши се со клими сега
dobar komsilok imas izgleda ;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако може некој што се разбира повеќе, да сподели мислење за U Crown-от на Gree? Дали вреди за тие 40000 (сега имаат некоја промоција) и ако може да даде мислење, зошто така вртоглаво и паѓа цената. Ако добро ми текнува, пред пола година истата беше 70.000 денари (можеби сум грешка).

Член од
18 декември 2015
Мислења
96
Поени од реакции
235
Здраво! Дали овој мерач има работна температура од -10° до +40° ?
Фала, поздрав

Attachments

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто, ме интересира дали има некој информација дали во моментов има субвенции за инвертер клими во Скопје?

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.830
Исто, ме интересира дали има некој информација дали во моментов има субвенции за инвертер клими во Скопје?
Subvencii vo momentov nema.
Sto se odnesuva do U-Crown, modelot e perfekten I za cenata koja e vo momentot kaj nas vo MK e podarok.
Zemi dodeka ima, nema da zazalis nikogas.
Cenata e prosto luda.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Subvencii vo momentov nema.
Sto se odnesuva do U-Crown, modelot e perfekten I za cenata koja e vo momentot kaj nas vo MK e podarok.
Zemi dodeka ima, nema da zazalis nikogas.
Cenata e prosto luda.
Не ми е јасно како и зошто од 70к паѓа на 40к, не можам да сфатам.
Иначе, иам нарачано Фери веќе за 30к само на листа на чекање сум али кога ја видов промоцијава, некако се мислам дали да дадам уште 10к и да ја земам оваа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Иначе, иам нарачано Фери веќе за 30к само на листа на чекање сум али кога ја видов промоцијава, некако се мислам дали да дадам уште 10к и да ја земам оваа.
Да се исчистат залихите со R410A

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.269

• Јавниот повик ќе биде објавен на 01.03.2019 година, а ќе трае до 30.11.2019 година, односно до исцрпување на средствата за оваа намена.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.079
Поени од реакции
23.529
Na tatkomi da bese fabrikata za klimi nemase tolku da se penjavam i da napnuvam a ne pak da sum vraboten na procent ili bilo sto slicno. Za site sprotivstaveni strani se odnesuva. Ko deca ste sto gi falat kolite na rodotelite a nikoj nema vozacka niti pak vozel nekogas. Taka licite vaka koga ve cita nekoj od strana.

Член од
2 декември 2018
Мислења
72
Поени од реакции
86

• Јавниот повик ќе биде објавен на 01.03.2019 година, а ќе трае до 30.11.2019 година, односно до исцрпување на средствата за оваа намена.
Iscrpeni se odamna

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.830
Nema kako da ti stane jasno, nitu Gree bi ti dal objasnuvanje zosto, sepak e toa del od nekoja nivna strategija.
Bitno e deka imale m..a da go napravat toa, da uspeat da ni ovozmozat da imame VRVEN model na GREE za NEVEROJATNA cena.
Zatoa treba da se iskoristi I pozdravi ovaa moznost koja ni ja davaat.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А добро, доколку јас утре го купам У краун-от и за 5 дена, месец или колку и да е, пушташт субвенции, ќе можам да палицирам или јок?
Можеби прашувам глупо прашање ама....

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.830
Dali ovaa parapetna konzolna inverter klima ima graci na kompresor i kondez bidejki vo specifikacii i opis na proizvodot ne pisuva.
Ima, i e dobro da ima.
Автоматски споено мислење:

А добро, доколку јас утре го купам У краун-от и за 5 дена, месец или колку и да е, пушташт субвенции, ќе можам да палицирам или јок?
Можеби прашувам глупо прашање ама....
Nikoj ne gi znae uslovite, zatoa nikoj nema da moze da ti garantira.

Kajgana Shop

На врв Bottom