Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Ете ги тие Бастони-Мастони курсетресе играчи....
Мрш!!!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Една нормална утакмица неможи да помини,една утакмица неможиме рутински да тепаме..мора драми до крај..за ваквите смрдени екипи Конте го доведовме да се справиме лесно а не да се мачиме шанса да напрајме..мора 18 гола да му дајме на овие Верона да му ебам семето ниво што само против Интер коските ги оставаат..

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
?
Што ти е крив Бастони кога голманот наш направи моронски пенал?
Епа види по чиј "пас" тргна контрата за да се случи тоа што се случи.
Како и да е,додека не го сфатите тоа што и Конте го збори,дека треба КЛАСА играчи ќе се натегаме на форумов,а успех ќе сањаме на теренот.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.768
Епа види по чиј "пас" тргна контрата за да се случи тоа што се случи.
Како и да е,додека не го сфатите тоа што и Конте го збори,дека треба КЛАСА играчи ќе се натегаме на форумов,а успех ќе сањаме на теренот.

И? Не смее играч да погреши ниту еден пас во текот на цел меч? Па не му ја даде во нозе сам пред голман да искочи... Добро игра Бастони не знам какви класа играчи бараш. Лусио 2009/2010 секое искачање му беше критично и контри правеа ради него, па ете гледам ништо не освоивме ради тоа.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
И? Не смее играч да погрешни ниту еден пас во текот на цел меч? Па не му ја даде во нозе сам пред голман да искочи... Добро игра Бастони не знам какви класа играчи бараш. Лусио 2009/2010 секое искачање му беше критично и контри правеа ради него, па ете гледам ништо не освоивме ради тоа.
Немој Лусио и Бастони у иста реченица,жити мене

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.768
Немој Лусио и Бастони у иста реченица,жити мене

Брат не замарај жити очи, паралела повлеков на грешките на двајца играчи од две различни ери, не ги споредив играчки.

Многу замарате пар луѓе овде, ај сеа на секој примен гол класа играчи ќе бараме, на секоја победа сите среќни и весели како ништо да не било.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
пс. Еве гледам водиме 20гола разлика, уште малце и ќе победиме со 30гола разлика.

Тоа е таа експертиза на фан-клубов што владее во последно време.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
пс. Еве гледам водиме 20гола разлика, уште малце и ќе победиме со 30гола разлика.

Тоа е таа експертиза на фан-клубов што владее во последно време.
Не е до експертизата туку се однесуваме како секој нормален фан на Интер што треба да се однесува кога играме против аутсајдери на домашен терен..ако неможат ебаната Верона рутински да ја добијат на домашен терен тогаш нема шо да дискутираме за скудето и да целиме високо.. 4-то место ќе си завршваме секоја година бидејќи толку ни е капацитетот очигледно.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.589
Поени од реакции
6.754
Слушајте шо ви зборам , овие Верона со хендикеп 3-0 да играме пак ќе ги добиеме

Kajgana Shop

На врв Bottom