Струмица

Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е кој:vozbud::vozbud:

ЈОк ниш не видех може да се збераме интересно ке е

Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е кој:vozbud::vozbud:
Тимче бе :)))Да се збераме да се изуипииме , ц.ц.ц.ц.:pos2:Секој викенд ли си пијан , Тимче :pipi:?

Тимче бе :)))Да се збераме да се изуипииме , ц.ц.ц.ц.:pos2:Секој викенд ли си пијан , Тимче :pipi:?
Не бе, затава сакам да се упиим:vozbud:Само лагајте ако се збираме гледајте негде на жива музика такви тама дупц дупц нејкам:vozbud::vozbud:

Аман бе утепаате момичката.

Стварно матурските се веќе демоде, да ти ебам свадбата без невеста ебаго. И јас сум против.

- Поарно ќе е да се напраа некоо мини екскурзија до некоо убаво место едно 2-3 дена, и там секоо вечер да си излевате да си поминате убаво. А не секоо година да ти ебам мајката тај фустан за таа вечер тва сако за таа вечер, скиснано ми е. И јас догодина ќе сум матурант и ного сум против свадба без невеста. Али јебига не зависе од мене ебаго.

Аман бе утепаате момичката.

Стварно матурските се веќе демоде, да ти ебам свадбата без невеста ебаго. И јас сум против.

- Поарно ќе е да се напраа некоо мини екскурзија до некоо убаво место едно 2-3 дена, и там секоо вечер да си излевате да си поминате убаво. А не секоо година да ти ебам мајката тај фустан за таа вечер тва сако за таа вечер, скиснано ми е. И јас догодина ќе сум матурант и ного сум против свадба без невеста. Али јебига не зависе од мене ебаго.
Димитар , никој не е кажал оти не се досадни веќе.Оти е свадба без невеста Е , ама ти другата година дома ќе седаш - нема да одаш на матурската?:nesvest:

Не викам да не одаш на матурска бе. Само викам треба да се смене нешто у тиа славја, наместо матурска така да се праа цела вечер да се пијанчаш, може за на крајо школо да се оде негде на екскурзија 2-3 дена, и тва да е како матурска.

Јас некни си дојдех од екскурзија, и веруви нема ништо поубаво од тва да си поминаш со друштвото јако. И гледам има предлозе у шкоолто да се напраа такво нешто за другата година, и ного сум за тва. 3-4 дена негде на страна со класо, секоо вечер ќе ти е матурска, и ного поубаво ќе си поминаш веруви.

А тва веќе ме нервире, бутиците се пнат со пари, кој шо ќе облечел првата вечер, на кој ќе му биле пошпиц кондуурте, кој поскапо ќе облечел ... нема смисла.

Димитар вајгодина гимназијата и нашто школо земјоделското имаа таква идеја.Ама демек директорите да се согласиле де родителите ако се оде со школото..ако не нии сами се .. и 300 бла бла бла глупости и ништо.
Затва ак сакате вии да го остварате тва фатејте си га работта уште на почетоко бидејте досадни да се озбилат и они малце.:helou:

Вии па шо сте запнале толко да ме дознаате?:vozbud:Не.:smir:
Ке има ли утре па музика бе:vozbud::vozbud:

Нема да има.... Бај да веј - добар е клипо, само требало да снимаш и унатре ка бееме у шкоолто :)))))

Некој дедо се "испружил" од трети спрат од кулата а?
Што им бидна на луѓето со овие самоубиства...

Некој дедо се "испружил" од трети спрат од кулата а?
Што им бидна на луѓето со овие самоубиства...
Хаха испоусамобиаа се иначе првпат слушам за тај дедо нек го благослове господ шо да кажам друго :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom