A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Прво телевизискиот сигнал нема врска со интернеттот. Второ и побитно читај што пишува во договорот а не во рекламите.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Nezboram ja za televizija. Zboram za youtube 1080p 60fps, 4k, twitch etc. Vo dogovorot nikade ne pisuva za limit i deka ke namalat brzijna ako go pomines vo mojot paket. Ako nesto sum propustil vo dogovorot slobodno pokazi mi. https://www.a1.mk/uslovi/opshti-uslovi . Koga odnovuvav paketot gi prasav 3 pati dobro dali ima nesto kako politina na fer koristenje kako sto ima vo thome. Kazaa deka nema takvo nesto kaj niv i deka nema limit na internetot.

Nezboram ja za televizija. Zboram za youtube 1080p 60fps, 4k, twitch etc. Vo dogovorot nikade ne pisuva za limit i deka ke namalat brzijna ako go pomines vo mojot paket. Ako nesto sum propustil vo dogovorot slobodno pokazi mi. https://www.a1.mk/uslovi/opshti-uslovi . Koga odnovuvav paketot gi prasav 3 pati dobro dali ima nesto kako politina na fer koristenje kako sto ima vo thome. Kazaa deka nema takvo nesto kaj niv i deka nema limit na internetot.
Само тоа што си го потпишал на хартија само тоа е битно. Ако е така како што викаш зошто не им се заканиш дека ќе ги тужиш.

Koga odnovuvav paketot gi prasav 3 pati dobro dali ima nesto kako politina na fer koristenje kako sto ima vo thome. Kazaa deka nema takvo nesto kaj niv i deka nema limit na internetot.
Има посебни услови за користење, види прилог 5 од општите услови.

Има посебни услови за користење, види прилог 5 од општите услови.
1572489066205.png
1572489484028.png
Ако овие "Посебни услови за користење" стварно важат за мене тогаш зашто имам 30Mbps а не 5Mpbs? Мене брзината ми се намали кога надминав некаде над 1T вкупно од сите уреди а не на 500GB. Ако ова 500GB е ново сега тогаш уште полошо ќе биде. Blizoo беа 1T. Мене само мојот главен PC ми троши околу 450-500GB.

Ви бара повторно пребарување вас ресиверот ?
Еве мене веќе 3 пати ми бара за месец дена ?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Ако овие "Посебни услови за користење" стварно важат за мене тогаш зашто имам 30Mbps а не 5Mpbs? Мене брзината ми се намали кога надминав некаде над 1T вкупно од сите уреди а не на 500GB. Ако ова 500GB е ново сега тогаш уште полошо ќе биде. Blizoo беа 1T. Мене само мојот главен PC ми троши околу 450-500GB.
Твојот пакет најверојатно е со поинакви услови за квотата. Види дали се наведени во прилогот на договорот што го имаш.
Како и да е, А1 не ги крши ставките од договорот.

Ви бара повторно пребарување вас ресиверот ?
Еве мене веќе 3 пати ми бара за месец дена ?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ги ставаат локалните и регионални канали некаде при крајот... Ама зависно од кој регион т.е. град си, не можеш ад ги глеаш сите...
Таман ги имав подесено каналите, вчера една дамла ме мавна коа видов и морав пак да бришам и да прередувам ради лудиве...

Зар им текна да го пуштат СК ХД,ако има некој фрекфенција да прати IMG_20191102_172508.jpg

Го има на МахТВ

Го има на МахТВ

Темата, а и постот се однесуваше на А1...
Не знам зашо се реплицира за другите оператори... не ми е јасно.

Темата, а и постот се однесуваше на А1...
Не знам зашо се реплицира за другите оператори... не ми е јасно.
Што сте биле напнати. Човек неможе ни да се нашали на ваша сметка.

А тоа што А1 ве дупи во здрав мозок тоа нема врска. Си рекламира канали кои не ги нуди.

На Близу нема MTV Europe Music Awards. Дури сега гледам дека го укинале каналот па нема кај да гледам. А нашите тв дури и не знаат дека има таков настан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom