Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Еве јас можеби сум субјективен, слободно ако некој не се согласува со мене нека каже.

Според мене контактот што го свирнаа сега за Интер пенал, едно 90% е сличен со оној на Роналдо од некни :D

За мене мислењето е исто како од пред 4 дена, дека е чист пенал, ама ајде да видам за повеќето интераши кои беа иронични.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Што свртевте, јадете го*** цела недела за пеналот на Роналдо, ако тоа над Роналдо не било пенал што да речеме ондак за ова над Лаутаро, абе жива брука сте, цела недела мрчите за Јувентус ете текма каде што добивате на крај со понепостоечки пенал од тој на Јувентус и сте нашле за лигата да зборите шшшшшштттттттттттт.
Не се бламирај..чист пенал..шо треба да му напрај на Латурао??..го наседна едноставно

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Не се бламирај..чист пенал..шо треба да му напрај на Латурао??..го наседна едноставно
Што беше ондак тоа врз Роналдо? За што се јадеше трици цела недела. Сега да почнеме со спамови, мафија сите се против нас. Така ли треба?
Автоматски споено мислење:

Јас не знам што се буните..ова е 10 пати поголем пенал од некни на Роналдо кога си падна како посокен...срамота е за ова да велите дека не е пенал..ова и за Болоња да беше ќе го свирнеше..а некни за Џенова никогаш немаше да го свирни.
Што поголем бе, застана Орсолини цврсто овој изнуди контакт и пенал, истото што го направи и Роналдо.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.626
Еве јас можеби сум субјективен, слободно ако некој не се согласува со мене нека каже.

Според мене контактот што го свирнаа сега за Интер пенал, едно 90% е сличен со оној на Роналдо од некни :D

За мене мислењето е исто како од пред 4 дена, дека е чист пенал, ама ајде да видам за повеќето интераши кои беа иронични.
Сличен контактот. Не и шансата.
Роналдо дрибла свртен према негова позадина, со лева нога без никаква шанса за шут плус тројца према него.
Али после тоа што им го свирнаа на Јуве, тогаш ова на Лаутаро да не го свирнеа ќе беше премногу, нели?

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
И нека реагираат администратори, модератори ако некој воопшто има, некој треба да го научат на домашни манири и општа култура. Поголеми ку**** од таквите како него нема, впрочем од таквите и државава не ни ја бива.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Што беше ондак тоа врз Роналдо? За што се јадеше трици цела недела. Сега да почнеме со спамови, мафија сите се против нас. Така ли треба?
Тоа врз Роналдо да се случеше на другата страна никогаш немаше да го свирни...овде на Лаутаро имаше поголем контакт..и плус Јувентус времиња наназад е фаворизиран во 50-50 ситуациите иако е многу посилен од другите клубови на секакво можно ниво..и смешно е да викате вие дека мафијата е против вас бидејќи Јувентус како клуб е докажана мафија и затоа нема логика..тоа што на Интер му свирнаа чист пенал во 90 нема потреба да кревате толкави паники..сепак 8 пати со ред доминирате?..не ви е интересна Сериа А повеќе колку што се сеќавам, исто и не ви беше Интер конкурент..не знам зошто толкава вознемиреност

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Автоматски споено мислење:

Што поголем бе, застана Орсолини цврсто овој изнуди контакт и пенал, истото што го направи и Роналдо.
Aбе остај ги, све нивното е чисто ко солза. За ист контакт у размак од 3 дена имаат дијаметрално спротивни мислења. Да не го спомнуваме тука недосудениот пенал за Болоња.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Роналдо дрибла свртен према негова позадина, со лева нога без никаква шанса за шут плус тројца према него.
Али после тоа што им го свирнаа на Јуве, тогаш ова на Лаутаро да не го свирнеа ќе беше премногу, нели?
А има некаква врска кога и тоа и тоа е во шеснаесетник или ако е свртен према спротивно не се важи?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Каде си прочитал во правилата дека за да се свири прекршок во шеснаесетникот (т.е пенал) е битно каква е шансата?

Глупости тресете од ракав, после јувенташите такви и онакви.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.116
Поени од реакции
9.999

Јас стојам на ставот... Кај се свири ваков пенал у 90та?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Па и Икарди пред две години одеше надвор од шеснаесетник со Лацио па му дадоа пенал од Де Фрај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom