Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
и сега ќе ги враќаме дпмне на следните избори?

https://365.com.mk/306426/rusija-gi-kani-makedonija-albanija-da-se-prikluchat-vo-evroaziskata-unija?fbclid=IwAR0WZ_JwJ_yX4Pk0ylxxMX7yFQa4o32Sx1S_pIxKjWLUcz4cbIhX405loD4
Ја Вохл... ОХИ Северна и Преспански .... денес земав нова лична карта, бетонирана до 2029, нема Северна а државјанство macedonian /македонско...
значи до 2029 њама Датум :eek:
... нема врска, не се спремни ниту со хартија ниту со печати, ако утре ги добијат, пак ќе си одиш за нова, па ќе си доплатиш, тоа бетонот е со погрешно мешање размерно ќе се распадне како песок преку ноќ :D

https://365.com.mk/306426/rusija-gi-kani-makedonija-albanija-da-se-prikluchat-vo-evroaziskata-unija?fbclid=IwAR0WZ_JwJ_yX4Pk0ylxxMX7yFQa4o32Sx1S_pIxKjWLUcz4cbIhX405loD4
Ја Вохл... ОХИ Северна и Преспански .... денес земав нова лична карта, бетонирана до 2029, нема Северна а државјанство macedonian /македонско...
значи до 2029 њама Датум :eek:
Да. Според датумот на истекување на твојата лична карта се одредува тоа кога и дали ќе сме добиеле датум за преговори.

Чо‘екон е опериСан од разум, од чест, од достоинство, од патриотизам, од вистинољубие...Такво нешто нема да му се случи ни случајно.

Прц прц....од неговата штитеничка Могерини. Уште еднаш остана со подотворена уста....и ладна пот.....нормално....

абе грев да ти падни кој све го дупи.....не е можно ова.....:place:

зошто ова цела снимка ја имаш ли гледано, јел да е тиква зајко, ама првин со него се поздравува па после доагаат другите ама јбг важно прц

Не се за враќање, ама... Принудени сме да го избереме помалото зло!
Абе кажете си сакаме да си ги задржиме работните места бе не помалото зло.За вас и ќе разберам ама ако некој работник и чесен Македонец на овие избори излезе и гласа со цел дека ќе се врати името тогаш е будала и ќе биде искористуван уште многу исто како што беше и пред 3 години.

Значи Левица (y)
Јас лично не гледам некој потенцијал во Левица и не очекувам дека ќе биде значаен играч на следните избори. Дури и да освои неколку мандати, до следните избори ќе се претопи во некоја од двете коалиции.
Брзо ќе дојде април, ќе видиме дали сум во право или грешам.
Абе кажете си сакаме да си ги задржиме работните места бе не помалото зло.За вас и ќе разберам ама ако некој работник и чесен Македонец на овие избори излезе и гласа со цел дека ќе се врати името тогаш е будала и ќе биде искористуван уште многу исто како што беше и пред 3 години.
Како прво да те прашам за кои работни места зборуваш?
И дали мене ме класираш како неработник и нечесен Македонец, иако воопшто не ме познаваш?

Последно уредено од модератор:
Не видов некој да се пофали и да се радува, имаме нова звезда на ЈО-небо во Северџистан...

водителот: после речиси една година од бегството на Никола Груевски, планирате ли да ни кажете, како тој ја напушти државата.... ??????
една минута се чеша
втора минута пак се чеша

одговор од звездата: Не планирам! .....

(брзината ја зголемив на 1,5 за да не се доведете во ситуација да извршите самоубиство или да добиете диаја... - ако не е таа одете на ,,,Сетингссс,,, (Settings) > ,,,Плејбаеак спииид,,, (Playback speed) и одберете 1,5 или 1,75, ова е за ваше добро)

Некој напишал дека во сите земји врвните адвокати се милионери, па и тука во Северџистан се, само што овде и просечните и интелектуално осакатени криминалци се милионери (нема дилема дека адвокатурата е измислица на ѓаолот и дека адвокатите се негови слуги и криминалци исто онолку колку и оние другите ама да не ја шириме кутијата)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom