- Член од
- 16 јули 2013
- Мислења
- 3.880
- Поени од реакции
- 4.409
Нишо не праиш со 1.30 квота,барем 2 да ти склопелМу ја пратив истава слика, добив едно „стај ги на Интер“![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Нишо не праиш со 1.30 квота,барем 2 да ти склопелМу ја пратив истава слика, добив едно „стај ги на Интер“![]()
Ако остаам на него да ми склопува квота, ќе уплатев курац на сметка или ќе требаше да пријавувам (лажна) кражба у полицијаНишо не праиш со 1.30 квота,барем 2 да ти склопел![]()
![]()
Пошто Пеџа е превише скромен за да се фали
Погрешно проценет како Лазар Маркович
Почнаа да го свират кога видоа дека искача 3 саата, и јас мислев како тебе ама видов во фан клуб Арсенал и пуштив уште еднашНа Хендерсон што му праат МОРОНИ од навивачи ама тој си симнува глава доле, работи и со игри на терен докажува дека незаслужено се хејта. Овој е ептен жешка глава а таков играч не можеш да го стаиш за капитен, не смееш да помислиш, освен ако не станува збор за некоја екипа од селска лига, па ќе треба да почнува фајтови и да не се пичка истиот при можна тепачка на терен.
Е сеа, јас сум СКРОЗ ПРОТИВ ваков аутбурст и на навивачи. Го слушав Трупз на Арсенал Фан ТВ и донекаде е во право кога вика дека заслужил и дека се гневни како навивачи ама па од друга страна, капитен ти е, далеку од најлош играч у тим (по име и на терен со прикажани игри) и сеа ти целиот хејт го исфрлаш него. Епа преку кур, некој не може да издржи (затоа и веројатно не е кептн материјал).
Му аплаудират тогаш, што станува збор за саркастично аплаудирање зошто реално Џака е на мета, увек кај нив (заслужено или не, зависи од преформанс). Идиотот наместо да шпринтне, се влече до линија за измена а можеше и да оди до најблиска точка за излагање (она што го дозволија со новите правила).Почнаа да го свират кога видоа дека искача 3 саата, и јас мислев како тебе ама видов во фан клуб Арсенал и пуштив уште еднашкога му го спомнаа името е штама на стадион, баш види го видеото.
Имаше иронично ракоплескање и по малку укање пред тоа, го потврдија истото Трупз, ДТ и Роби.Немаше никакво исвиркување се до моментот кога Џака ја фрли траката (од бес дека го вадат од игра или ракоплескање за одлуката). На таа постапка реагираше публиката. Убаво изгледајте го клипот.