- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Ме заболе за Вардар ама она шо го напрај Вардар многу го сонуваат и ке продолжат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толку колку што ФК Вардар ќе ќари од евентуалната смена на Валверде во БарселонаОФФТОПИК!
се надевам дека нема да лапам казнени поени за постов!
Значи 100% информација.Ситуацијата у Киелце е напета,многу напета.Сервас објавил дека ќе го намали финансирањето на тимот,дури и се заканил дека и целосно ќе го прекрати спонзорството.Имаат проблем со градоначалникот т.е Богдан Вента,кој е бивши ракометар и е на нож со Талант,уште од играчките денови.Пред некое време имале состанок.Муабетот бил: Дур е Талант у Киелце нема да добиете ништо од градот.Е сеа или Талант ќе си оди и ќе продужат со нов тренер.Или Сервас ќе си оди,а по него и сите останати! )))
Информацијава ми е од човек,кој го знае Богдан Вента.
Колку би можел Вардар да ќари од ситуацијава? )))
Ако фантазираме малку Талант тренер, Игор и Алекс назад во Вардар.ОФФТОПИК!
се надевам дека нема да лапам казнени поени за постов!
Значи 100% информација.Ситуацијата у Киелце е напета,многу напета.Сервас објавил дека ќе го намали финансирањето на тимот,дури и се заканил дека и целосно ќе го прекрати спонзорството.Имаат проблем со градоначалникот т.е Богдан Вента,кој е бивши ракометар и е на нож со Талант,уште од играчките денови.Пред некое време имале состанок.Муабетот бил: Дур е Талант у Киелце нема да добиете ништо од градот.Е сеа или Талант ќе си оди и ќе продужат со нов тренер.Или Сервас ќе си оди,а по него и сите останати! )))
Информацијава ми е од човек,кој го знае Богдан Вента.
Колку би можел Вардар да ќари од ситуацијава? )))
и голманот ВулфАко фантазираме малку Талант тренер, Игор и Алекс назад во Вардар.![]()
Мој тип е дека Сервас нема да го остави Талант.Реално ништо нема да ќариме од ситуацијата пошто и нас ни е тешко финансиски... Идеално нека го избркаат Талент и Алекс кај нас а другиве после тоа сами ќе дојдат...
Мој тип е дека Сервас нема да го остави Талант.
Сергеј нема да го остави вардар да потоне уште подлабоко.Ова е дното.. 100%
А Талант е дамнешна желба на Сергеј..така што се е можно