Фан клуб - РК Вардар

Од поранешни средни бекови најголеми шанси има додер да го вратиме. Језда од капитенска позиција не шитна за металург ама па и на манаскоф му простивме.

Едит: дур го пишував ова ми се врати емоција од тие времиња. Многу ми е мило што се распаднаа сељаците со тоа шталата.
боље прибак да го вратиме

А има ли шанса Штербик да го вратиме ?! :coffee:
Технички, он е без клуб другата сезона. Но, на тие години, со тие повреди, дали вреди. Реално последниве две сезони он е втор голман во Веспрем. Му помина него времето.

Технички, он е без клуб другата сезона. Но, на тие години, со тие повреди, дали вреди. Реално последниве две сезони он е втор голман во Веспрем. Му помина него времето.
Иронично го поставив прашањето, не ми е јасно како уште не го научија Марик дека е трол па му враќаат на прашањата :angel:

Иронично го поставив прашањето, не ми е јасно како уште не го научија Марик дека е трол па му враќаат на прашањата :angel:
Те сфатив, ама интересно ќе биде да се види што ќе биде со Штербик. Неверувам дека Веспрем ќе го задржува, а он делува ко уште да сака да игра. А дека пак би селел фамилија тука, неверувам.

Od sledna sezona, taka imase na instagram objaveno...
нема
Автоматски споено мислење:

некој постираше линк од интервјуто на писонеро. сеа неможам да накдам.можете ли повторно да го пратите линкот ве молам.благодарам

Последно уредено:

Па поголем трол од тебе на Македонски форум нема.
Прочитај се наназад и ќе сфатиш.

Не да се вратат маме ќе ебат Вардар е големина каква што европа не памети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom