Фан клуб - РК Вардар

samo dali talant bi dosol vo vardar posle epizodata peder
Талант прв се јави со честитки кога освоивме ЛШ пролетоска (зборам за оние интерни честитки, не по медиуми). Тоа со паролите се навивачки глупости, научени се на бетер тренериве.

Талант прв се јави со честитки кога освоивме ЛШ пролетоска (зборам за оние интерни честитки, не по медиуми). Тоа со паролите се навивачки глупости, научени се на бетер тренериве.
Со оглед дека тој тренер има грабано муда, буквално, на противнички играчи. Нема што да се вреѓа ако некој му пише педер. Он прв почна :)

батали ти таа работа го здоболе тоа глупоста на некој малоумнил,и со реакцика искочи.

Со оглед на неизвесноста, не гледам како би можеле да профитираме. Освен, можеби Талант како тренер, заради историјата?

Тешко да дојде Талант после пораката од навивачите.

Тешко да дојде Талант после пораката од навивачите.
не генерализирај,пораката беше од некој малоумници.Еве,јас како навивач ништо против Талант. Впрочем он е најзаслужен за доаѓањето на Раул и Алекс у Скопје!

батали ти таа работа го здоболе тоа глупоста на некој малоумнил,и со реакцика искочи.
Не знам зошто мене ме цитираш кога се согласувам со тебе и Талант да може пешки ќе тргне накај Скопје

Не знам зошто мене ме цитираш кога се согласувам со тебе и Талант да може пешки ќе тргне накај Скопје
те цитирав зашто рече дека не го погодила паролата...као демек навикнати се

те цитирав зашто рече дека не го погодила паролата...као демек навикнати се
Па не го погоди, најсериозно ти кажувам. Може имаш информации околу клубот ама Талант го искористи тоа со паролата за ПР хаос и корист, го здоболе на лична основа ако правиме муабет :)

Па не го погоди, најсериозно ти кажувам. Може имаш информации околу клубот ама Талант го искористи тоа со паролата за ПР хаос и корист, го здоболе на лична основа ако правиме муабет :)

Паролата како парола не, ама може малце го погоди тоа што клубот ( Вардар ) не реагираше да се тргне паролата преку некој од редарите.

ОК. чим тврдиш,најверојатно знаеш точно.Јас пишав само мое мислење,околу ситуацијата.Информации од внатре од клубот немам никакви,само од страна )))

Штербиче у пензија

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Штербиче у пензија

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
толку му е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom