Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Kolku sto go prodolzija natprevarot dodeka inter ne dade 3 gol..kolko go prodolzija natprevarot dodeka Juventus ne dade gol?
Kolku sto go prodolzija natprevarot dodeka inter ne dade 3 gol..kolko go prodolzija natprevarot dodeka Juventus ne dade gol?
ХЕ ХЕ ХЕ.За што да се нервирам, неам за што да се нервирам, глеаш дека ладам кур пошо секое коло плачете, на кур се качувате коа јуве ќе добие поклон. И да сакам не можам да се нервирам пошо интер не е конкуренција, не опасност никако, денес имаа пенал ситуација да се вратат на врвот имаа и водство, ама се испопосраа, затоа пишав и со поклон гол не можат да победат. Не се нервирам пошо и секое коло по еден ваков гратис да добивате, интер не е конкуренција на Јувентус, така да сеедно ми е, бар мене - знам на крај кој ќе биде прв, а тоа нема да биде интер секако
ХЕ ХЕ ХЕKolku sto go prodolzija natprevarot dodeka inter ne dade 3 gol..
InteheheheheheherХЕ ХЕ ХЕ.
Иди легни си.
ХЕ ХЕ ХЕ
Иди легни си и ти.
Јас ти реков ти и другарот SK бла бла или како и да е запамтете ја убо ситуацијава за да не кревате паники тука. Пред некоја сезона за истото ко пишевме се смеевте, хоризонти цртавте и остало тогаш твитер беше релевантен ама нвм стварно само запамтете убо.cekaj sega, dali si normalen samo kazi mi, znaes deka golov e regularen taka ?
eve ti bolja slika, nesto sto gore ocigledno ti ne mozes da go vidis, a garant ne ja gledase utakmicava tuku standard veruvas na tviter izmisleni prikaski, pa izvlekuvas vakov smesen zaklucok, uste mi vikas da zapamtam
Eve go delot koj vie ne go primetuvate gore na fotografijata
Прегледај го приврзокот 220555
Plavata linia od tamu se povlekuva, gore so liniite toa ne go gleas, go gleas samo igracot koj e ponapred a trca pa u momentot na pas, polozbata na nozete mu e takva, levata mu e ponazad.
Pred nekoe kolo u anglija west ham ist vakov gol primija, ne bese sviren ofsajd zasto u pozadina pri trcanje kolenoto na anderson bese ponapred, kolku i da zvuci bizarno, na kraj tie sto gledaa var prvicno edna linija povlekoa, a podocna od negovoto koleno.
Super poklon i super greska na sudiite, cist gol.
Автоматски споено мислење:
ako tuka nekoj nekogo smee,toa si ti, zaso razvivas mrtva diskusija za cist gol.
Јас сакам да им судат само на Јуве, ама и Интер сега меша прстиЈувентини едвај чекаат да има некоја сомнителна ситуација за некој друг тим за да можат да кажат дека не им судат само на нив.
Какви патетики...
mozebi Parma trebase da dadat gold od kaj znaesKolku sto go prodolzija natprevarot dodeka inter ne dade 3 gol..
ХЕ ХЕ сега ама наредно коло да не биди пакХЕ ХЕ ХЕ.
Иди легни си.
ХЕ ХЕ ХЕ
Иди легни си и ти.
znaci treba da zapamntam situacija vo koja inter dava cist gol, za da utre koga nekoj ke zgresi vo korist na juve, da se setam na situacijata koga inter dale cist gol.Јас ти реков ти и другарот SK бла бла или како и да е запамтете ја убо ситуацијава за да не кревате паники тука. Пред некоја сезона за истото ко пишевме се смеевте, хоризонти цртавте и остало тогаш твитер беше релевантен ама нвм стварно само запамтете убо.
И сеа чекам од колово уште грешки од судиите да кажиш официјални колку се направени.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Не бе Васиљ Ѕуновски да запамтиш оти тогаш ќе спинуваш и друго мислење ќе имаш а голот и ситуацијата ќе се исти или барем слични.znaci treba da zapamntam situacija vo koja inter dava cist gol, za da utre koga nekoj ke zgresi vo korist na juve, da se setam na situacijata koga inter dale cist gol.
Lud si majke mi.
Не ми е другар и нема што да се помни.Јас ти реков ти и другарот SK бла бла или како и да е запамтете ја убо ситуацијава за да не кревате паники тука. Пред некоја сезона за истото ко пишевме се смеевте, хоризонти цртавте и остало тогаш твитер беше релевантен ама нвм стварно само запамтете убо.
И сеа чекам од колово уште грешки од судиите да кажиш официјални колку се направени.
Лее ств извини не знаев дека не сте другари :'(Не ми е другар и нема што да се помни.
Едноставно незнам зашто воопшто и се дискутира за некој офсајд кога не е.
Ама ај, така ви одговара вас..да не сте сами. ХЕ ХЕ ХЕ
na crno bel televizor da glease pa jasno ke ti bese deka e cist gol posle oficijalnata slika od var sobata sto ja dadoa na tv, zasto voopsto bi jadel gomna za vakov gol na juve ili bilo koj, koga so slika ti potvrduvaat deka e cist gol, so povleceni linii so sve.Не бе Васиљ Ѕуновски да запамтиш оти тогаш ќе спинуваш и друго мислење ќе имаш а голот и ситуацијата ќе се исти или барем слични.
Јас не реков дека е офсајд. Кажав само да запамтиш да не после ама вака ама така да нема цртање хоризонти, твитер релевантни постови итн итн. Дај боже да е така, ќе видиме.na crno bel televizor da glease pa jasno ke ti bese deka e cist gol posle oficijalnata slika od var sobata sto ja dadoa na tv, zasto voopsto bi jadel gomna za vakov gol na juve ili bilo koj, koga so slika ti potvrduvaat deka e cist gol, so povleceni linii so sve.
Eden ton srekja imaa inter tuka radi polozbata na teloto i nozete na toj od parma, istiot stav ke go imav za bilo koj tim posle potvrda od var sobata koja stigna posle celi 8 min.
Inaku da, mozebi si u pravo, ako i ja ne ja gleav utakmicata ko tebe i ja videv onaa slika od ponazad, u edna takva situacija do nekade e i logicno drug vpecatok da imam, ko sto imate i vie, ama ako ja gleas utakmicata i vidis jasno deka e cist gol, sto poveke ? Zatoa ti postaviv slika za da primetis nesto sto na onaa prvata nema sansa da go vidis.