Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.190
Поени од реакции
46.404
Дајте официјална снимка од мечот, не вака.
oficijalnata e na mesto, duri i da se cudis zasto se izgubija 5-6 minuti za gleanje ama valjda tolku im trebalo da ja pogodat i povlecat pravata linija, slikava e od nekoja tazna osoba a sto e najtragicno sporedi ja povlecenata linija so taa na sesnaesetnikot a i linijata na trevata: )))
klasicen moment za fake news na tviter za koj moze da se zalepi bilo koj ali barem konkretno za ova dovolno e da se vidi kako e povlecena linijava za da se sfati poentata na celata slika.
Автоматски споено мислење:

Поклонет бод на Интер
Чист офсајд вториот гол
ti ili si slep, pa nekoj ti raskazuva sto se slucuva a toj nekoj fudbal retko gleal u zivotot, ili so sila lud se prais i trolas. :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Немаат доволно квалитет и клупа за скудето поготово ако сакаат да играат на три фронта.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
oficijalnata e na mesto, duri i da se cudis zasto se izgubija 5-6 minuti za gleanje ama valjda tolku im trebalo da ja pogodat i povlecat pravata linija, slikava e od nekoja tazna osoba a sto e najtragicno sporedi ja povlecenata linija so taa na sesnaesetnikot a i linijata na trevata: )))
klasicen moment za fake news na tviter za koj moze da se zalepi bilo koj ali barem konkretno za ova dovolno e da se vidi kako e povlecena linijava za da se sfati poentata na celata slika.

ti ili si slep, pa nekoj ti raskazuva sto se slucuva a toj nekoj fudbal retko gleal u zivotot, ili so sila lud se prais i trolas. :)
Офсајд као куќа

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Офсајд као куќа

Не гледаш или не сакаш да видиш дека во долниот дел има повеќе простор во однос на горниот дел. Мислам на линијата од шеснаесетникот...
Ако ти е полесно земи со два прста на монитор следи ја офсајд линијата и ќе видиш дека не е права, туку дека е малце накосо само за да го стави Кандрева во офсајд.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.760
Поени од реакции
17.674
Не гледаш или не сакаш да видиш дека во долниот дел има повеќе простор во однос на горниот дел. Мислам на линијата од шеснаесетникот...
Ако ти е полесно земи со два прста на монитор следи ја офсајд линијата и ќе видиш дека не е права, туку дека е малце накосо само за да го стави Кандрева во офсајд.
Пред некоја сезона ние истото ко го тврдев е мајтап правевте ама сега ок е важи има логика :pos:.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Каква логика употребуваат некои овде човек да помисли дека се расправа со дежирниот од трето А.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Кажете му дека е офсајд да не се нервира...не знам како не ви е мака да се објаснувате...ќе фатам ќе се замарам рандом член на Кајгана што навива за Јувентус ќе му докажвам дали е офсајд или не е.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.190
Поени од реакции
46.404
Офсајд као куќа

Prilicno sum ubeden deka ne ja glease utakmicata na tv, i si ja nacekal nekade slikava na net.
Ne e ofsajd, levata noga na igracot na parma ti ne ja gleas na slikava, na tv i hd snimka poinakva e slikata i valjda nekoj ke dade takva slika, a ne ovaa tvojava so pikseli i slikana so karfiol, crvenata linija e kandreva, plavata e igracot na parma i negovata leva noga, paralelno postaveni za da dobies vpecatok kolku e vo ofsajd, ili onsajd igracot.
ovde od slikava tvoja ne se dobiva toj vpecatok i ne se gleda levata noga na toj od parma, na tv mnogu podobro mozes da primetis, ali ete u slucaj da ne si znael i ne mozes dobro da gi vidis tie raboti, gledaj gi dvete povleceni linii, crvenata e na toj sto napaga, plavata na toj sto brani. Pri var snimka i dadena oficijlna slika se bunite deka bil cist ofsajd : ))))
svaka cast.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.760
Поени од реакции
17.674
Чекам Syn да објави сеа од судиите официјално колку грешки направиле колово и на овој меч.

Prilicno sum ubeden deka ne ja glease utakmicata na tv, i si ja nacekal nekade slikava na net.
Ne e ofsajd, levata noga na igracot na parma ti ne ja gleas na slikava, na tv i hd snimka poinakva e slikata i valjda nekoj ke dade takva slika, a ne ovaa tvojava so pikseli i slikana so karfiol, crvenata linija e kandreva, plavata e igracot na parma i negovata leva noga, paralelno postaveni za da dobies vpecatok kolku e vo ofsajd, ili onsajd igracot.
ovde od slikava tvoja ne se dobiva toj vpecatok i ne se gleda levata noga na toj od parma, na tv mnogu podobro mozes da primetis, ali ete u slucaj da ne si znael i ne mozes dobro da gi vidis tie raboti, gledaj gi dvete povleceni linii, crvenata e na toj sto napaga, plavata na toj sto brani. Pri var snimka i dadena oficijlna slika se bunite deka bil cist ofsajd : ))))
svaka cast.
Запамти го мислењето и коментарот и ти и другарот погоре за кога ќе има ваква ситуација за Јувентус а ќе се крева паника тука за Јуве Ностра фамилијата.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
svaka cast.
Како е Кандрева кога го сече на пола?

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
svaka cast.
Абе седи не ме смеј, на роналдо пред 2 кола ради ваква ситуација му поништија гол пошо косата му беше у офсајд, на овој пола тело му е у офсајд, тој помошникот у секунда крена знаме без размислување.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.190
Поени од реакции
46.404
Чекам Syn да објави сеа од судиите официјално колку грешки направиле колово и на овој меч.

Запамти го мислењето и коментарот и ти и другарот погоре за кога ќе има ваква ситуација за Јувентус а ќе се крева паника тука за Јуве Ностра фамилијата.
cekaj sega, dali si normalen samo kazi mi, znaes deka golov e regularen taka ?
eve ti bolja slika, nesto sto gore ocigledno ti ne mozes da go vidis, a garant ne ja gledase utakmicava tuku standard veruvas na tviter izmisleni prikaski, pa izvlekuvas vakov smesen zaklucok, uste mi vikas da zapamtam

Eve go delot koj vie ne go primetuvate gore na fotografijata

72782402_2673808605972616_2771740480000491520_n.jpg

Plavata linia od tamu se povlekuva, gore so liniite toa ne go gleas, go gleas samo igracot koj e ponapred a trca pa u momentot na pas, polozbata na nozete mu e takva, levata mu e ponazad.

Pred nekoe kolo u anglija west ham ist vakov gol primija, ne bese sviren ofsajd zasto u pozadina pri trcanje kolenoto na anderson bese ponapred, kolku i da zvuci bizarno, na kraj tie sto gledaa var prvicno edna linija povlekoa, a podocna od negovoto koleno.

Super poklon i super greska na sudiite, cist gol.

Абе седи не ме смеј, на роналдо пред 2 кола ради ваква ситуација му поништија гол пошо косата му беше у офсајд, на овој пола тело му е у офсајд, тој помошникот у секунда крена знаме без размислување.
ako tuka nekoj nekogo smee,toa si ti, zaso razvivas mrtva diskusija za cist gol.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Јувентини едвај чекаат да има некоја сомнителна ситуација за некој друг тим за да можат да кажат дека не им судат само на нив.
Какви патетики...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Кажете му дека е офсајд да не се нервира...не знам како не ви е мака да се објаснувате...ќе фатам ќе се замарам рандом член на Кајгана што навива за Јувентус ќе му докажвам дали е офсајд или не е.
За што да се нервирам, неам за што да се нервирам, глеаш дека ладам кур пошо секое коло плачете, на кур се качувате коа јуве ќе добие поклон. И да сакам не можам да се нервирам пошо интер не е конкуренција, не опасност никако, денес имаа пенал ситуација да се вратат на врвот имаа и водство, ама се испопосраа, затоа пишав и со поклон гол не можат да победат. Не се нервирам пошо и секое коло по еден ваков гратис да добивате, интер не е конкуренција на Јувентус, така да сеедно ми е, бар мене - знам на крај кој ќе биде прв, а тоа нема да биде интер секако :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom