Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Три работи кои треба со закон да се укинат/убијат во 21 век.

1. Луѓе кои и покрај феноменалната филмска технологија гледаат филмови во црно бело и мјузикли.

2. Девојки шо сеуште мислат дека тиграстите хеланки се во мода, и мислат дека изгледаат убаво во нив.

3. Милан како клуб.

Три работи кои треба со закон да се укинат/убијат во 21 век.

1. Луѓе кои и покрај феноменалната филмска технологија гледаат филмови во црно бело и мјузикли.

2. Девојки шо сеуште мислат дека тиграстите хеланки се во мода, и мислат дека изгледаат убаво во нив.

3. Милан како клуб.
4. Arsenal :ROFLMAO:
Vecno 4ti bea, ama kako trgnalo i toa im e premnogu vekje.

Она кога од сите тикети ке ти испадне баш тој со најмала уплата :D И фала ти Гнабри машино и за ова.
2a285d05451b7f47952bf82f19b941fb.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Кога ќе видам голем коефициент сврзан со уште неколку натпревари со помали коефициенти....

Сити може да се проба 7+ вечер.

Епа за малце пари кога ќе пушташ е лесно, тешкото е за повеќе пари.
Пушти тикет за пари кои што ти менуваат многу, ќе видиш какви мисли ќе ти се вртат. И утакмица што на нет е 1.2 коеф а ти ја имаш на 1.45 пример, страв ќе те фаќа.

Има ли некоја опција да го бранам овој систем ? Да речиме ќе испаднат фиксовите?

Attachments

• 4A999676-7059-41C5-8583-90ABD99592EA.jpeg
    4A999676-7059-41C5-8583-90ABD99592EA.jpeg
    2,8 MB · Прегледи: 66
Има ли некоја опција да го бранам овој систем ? Да речиме ќе испаднат фиксовите?
Чекаш да фатиш уште 4 од преостанатите 6 типови во условот и сакаш да браниш ? Што ќе браниш ?

Чекаш да фатиш уште 4 од преостанатите 6 типови во условот и сакаш да браниш ? Што ќе браниш ?
Па не знам со друг систем... врска неам и јас али си реков некој да ми даде совет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom