TikTok

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.335
Поени од реакции
34.795
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Одамна знам за TikTok, ама никогаш не ме привлекол да ја симнам апликацијата и да се регистрирам (до денес).
Концептот ми се допаѓа. Си има одреден хумор кој беше карактеристичен и за Vine, но многу е понапредна, позабавна и со посветла иднина. Најверојатно затоа што не сум тинејџер и за мене се' уште владее „светото тројство“ (Facebook, Instagram, Twitter) или пак затоа што најверојатно никој од луѓето кои ги познавам не користи TikTok. Да, буквално не успеав да најдам ниту еден познаник на мрежава откако ја инсталирав апликацијата.

Од тука моето прашање: Дали некој од вас е на Tik Tok? :)

Пола година чекам reply од администратор да сменам username на Кајгана Форум а они за TIK TOK си прават муабет :facepalm:
А кој ти кажа мењање јузер дека е риквест што треба да се исполни?

Пола година чекам reply од администратор да сменам username на Кајгана Форум а они за TIK TOK си прават муабет :facepalm:

Во таа пола година истото прашање е одговорено мал милион пати во КП.

Си можел да пребараш пред да пишеш. Има и цела тема со објаснување.

Стварно? На темата за корисничка поддршка ли е? :) Ако е во директна порака, не се важи :)

Не користам бидејќи е Кинеска апликација, Доујин или како и да се викаше, и пати од оние болести кои ги имаат сите кинески апликации, прилагодени за нивни пазар.

А кој ти кажа мењање јузер дека е риквест што треба да се исполни?
Затоа што сте фини и секогаш сакате да им излезете во пресрет на форумџиите
Автоматски споено мислење:

Во таа пола година истото прашање е одговорено мал милион пати во КП.

Си можел да пребараш пред да пишеш. Има и цела тема со објаснување.

Ова го имам направено и немаше никаков одговор, нели 5 минути по Нова Година беше условот
“ барање за промена во првите 5 минути од новата година и ние ветуваме дека ќе ви го промениме корисничкото име “ :sekcza:
Автоматски споено мислење:

Стварно? На темата за корисничка поддршка ли е? :) Ако е во директна порака, не се важи :)
Ајде ќе пробам и таму , фала сепак - извинете за off-topic,

ON TOPIC :
Tik Tok e за деца до 14 години , малце е cringe ама тоа е само мое мислење :oeoeoe:

Последно уредено:
Tik Tok e за деца до 14 години , малце е cringe ама тоа е само мое мислење :oeoeoe:
Уште го имаш истото мислење? :)
Јас мислам дека полека си го гази Instagram.

Инста блокирав пошто сфатив дека најарно е порнич да си пуштам раат без да влегувам во искушенија со локални дрољи.
За тикток уште неам потклекнато на искушението, ама со бришењето на погоренаведеното каде-каде сум пораат.

Ок си е ТикТок се додека не се шерува на Инстаграм и ФБ. Значи седете си таму, не ги ширете ремек делата по други платформи :D

Ок си е ТикТок се додека не се шерува на Инстаграм и ФБ. Значи седете си таму, не ги ширете ремек делата по други платформи :D

За жал ги има на Твитер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom