напролет, ама која пролет, не знамПа нели нови автобуси се донесоа или уште не се стигнати?
Новите бусеви ќе трошат плин, ќе бидат многу ефикасни, така рекоа. Иначе добро би било овие двогрби камили да ги тргнат, нема никаков простор внатре, а колку гужва се прави само кога ќе се соберат средношколциве и пензионерите.напролет, ама која пролет, не знам
Внатрешна контрола, у Автокоманда е мислам, ама подетално не сум запознаен како оди.Дали од вас некој знае кај може да се пријави случка со контролорите од ЈСП што глумат некои си каубои по Скопјево?
и што ако пријавиш?Дали од вас некој знае кај може да се пријави случка со контролорите од ЈСП што глумат некои си каубои по Скопјево?
Абе пичка им мајчина едни тројца шипци беа, маме мамино ќе им ебам ако ги најдам, баш се мислам дали да одам во полиција, па да не го изедам јас ми е, имаше и пред мене два тројца кои ги фатија без карта меѓу кои и мене, нејќам сега јавно да зборам што ми се случи понатака, ама ова никад не ми се случило, ниту сум видел со свои очи на друг да му се случи.. Ѓубриња све им ебами што ако пријавиш?
мислиш нешто ќе смени тоа, ако е некој каур може да лапне некој % казна а ако се од оние шипцине исто како и да не си пријавил :-(,
бтв со среќа и господ напомош нека ти е.
Си ги имал пред нос, ништо не си направил, сега тука се фураш само ако ги најдеш хаха.Абе пичка им мајчина едни тројца шипци беа, маме мамино ќе им ебам ако ги најдам, баш се мислам дали да одам во полиција, па да не го изедам јас ми е, имаше и пред мене два тројца кои ги фатија без карта меѓу кои и мене, нејќам сега јавно да зборам што ми се случи понатака, ама ова никад не ми се случило, ниту сум видел со свои очи на друг да му се случи.. Ѓубриња све им ебам
Ај не замарај, пошто не знаеш каква беше случката.Си ги имал пред нос, ништо не си направил, сега тука се фураш само ако ги најдеш хаха.
Јак на тестатура жими све.
Ај не замарај, пошто не знаеш каква беше случката.