Tamu ima mn.poveke za citajne ...ama ovie 3/4 strani sto vidov onaka gledam site ili za fujitsu ili za Amber pravat muabet...pa posle niv midea,vivax,vox,fox itn.....steta nemam vreme ke se podnauci nesto + korisnicko iskustvo.!Ako vi e dosadno na temava da gi slusate istite muabeti...
Ima sto da se procita i nauci i na Bench forumot kaj sosedite...
A tie sto baraat korisnicki iskustva na zimo neka ja prolistaat temava vo najladnite meseci pa ke vidat koj postiral a koj nepostiral iskustva, nemora cela tema da ja citate i vo Juni i Juli ako ste za zimanje klima za greenje.![]()
Klima uredjaji - diskusija, pitanja - procitati prvi post!
Moderacija: Evo ovako, posto sam lepo zamoljen pa da rascistimo iako je lepo napisano u pravilima koja kazu: "Pozivanje na domaće firme van "Market" dela foruma se smatra reklamom, a reklama se na Benchmarku placa. "Šta da kupim" podforumi treba da odgovore na pitanje "šta da kupim?", a ne...forum.benchmark.rs
Bitno e Dekemvri i Januar
A so prajme ne.vidov za mitsu/toshiba muabet ama bas ic.... So vaka srbive po zatucani se od nas ili ne im se frlaat pari ...?isto taka kaj nas falenata tundra vamu nikoj neja spomnal....ne pak iskustvo da spodeli....