Те блокналЗдраво Почитувани Форумџии! Имам проблем во врска со месанџерот значи особата/личноста сеедно може да ми пишува ѕвони а јас ништо не можам се е ок пријатели сме и на фб и на месенџер! А со останатите све е во ред! Зошто е тоа така? Ако некој знае нека шерне!
Прегледај го приврзокот 218895
Повелете, во програма стеАлооо
Не е наслов на тема тоа, туку е анкета.Темава ме потсети колку беа забегани луѓево кога испадна месенџерот. Па и насловот се "предадовте"
Купи си ајфон.Кога ќе спуштам видео или гиф од на редит на пример и сакам да го пратам ми вика видеото дека е предолго и дека ќе треба да го кропирам иако е во големина од 3мб, ова ми се дешават на самсун а7, на ајфон го немат ваквиот проблем... некое чаре?
Те блокирал.Здраво Почитувани Форумџии! Имам проблем во врска со месанџерот значи особата/личноста сеедно може да ми пишува ѕвони а јас ништо не можам се е ок пријатели сме и на фб и на месенџер! А со останатите све е во ред! Зошто е тоа така? Ако некој знае нека шерне!
Прегледај го приврзокот 218895
Рандом никој неможе да ти влегува.Колку е лесно полиција/тајни служби да влезат во твојот приватен профил? Мит или Вистина?
Треба некои налози или може некој рандом да си влегува кога сака и како сака?
Ваше мислење.